Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Υδροχόου

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
20 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Εξωστρέφεια, οραματισμός, ανθρωπισμός, αλτρουισμός, καινοτομία, φιλανθρωπία

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Εκρηκτικότητα, αμφισβήτηση, ουτοπισμός, εξτρεμισμός, υπερβολική ανεξαρτησία


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Αντώνης Κανάκης, Έλενα Παπαρίζου, Τζίμης Πανούσης, Μαρία Μπεκατώρου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Φαίη Σκορδά, Πέτρος Κωστόπουλος, Μαλβίνα Κάραλη, Τζάστιν Τίμπερλέϊκ, Τζένιφερ Άνιστον, Άστον Κούτσερ, Μπομπ Μάρλεϊ, Γιόκο Όνο, Τζον Τραβόλτα, Μία Φάροου


Η προσωπικότητα του Υδροχόου

Αντισυμβατική, αντικομφορμιστική και επαναστατική είναι η προσωπικότητα του Υδροχόου. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του τον Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος, ο οποίος μπορεί πανεύκολα να κάνει μεγάλες ανατροπές στη ζωή του όπου και θα σοκάρει! Είναι ευγενικός, φιλικός και γίνεται συμπαθής από την πρώτη στιγμή. Είναι πολύ έξυπνος και μάλιστα το μυαλό του είναι πολύ πιο μπροστά από τα υπόλοιπα ζώδια, με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται άψογα τι συμβαίνει ή τι θα συμβεί. Ρουφάει την γνώση σαν σφουγγάρι, σκέφτεται και απασχολεί την σκέψη του με τα πάντα, αλλά είναι αρκετά δύσπιστος και αντιδραστικός με ό, τι ακούει. Είναι ανθρωπιστής και αλτρουιστής και νοιάζεται πραγματικά για το κοινό καλό. Δίνει πολύ βάση στη φιλία και ταιριάζει με όλους γιατί σέβεται απόλυτα την μοναδικότητα και την ατομικότητα του άλλου. Δεν του αρέσουν οι παραδόσεις, τα όρια και τα δεσμά, ούτε για τον ίδιο, ούτε για τους άλλους. Ενώ είναι ζώδιο του σταθερού σταυρού και προτιμά τις μόνιμες σχέσεις, η ανάγκη του για ελευθερία τον κάνει να μην αντέχει την παραμικρή καταπίεση του συντρόφου και να διαλέγει τον δρόμο της φυγής. Είναι πολύ δημοφιλής και έχει πολλούς φίλους, αλλά η συνήθεια του να είναι μέσα σε όλα, απογοητεύει τους γύρω του, εφόσον δεν υπάρχει επαρκής χρόνος.  Επίσης οι νευρικές και σπασμωδικές του αντιδράσεις, αγχώνουν και πολλές φορές δεν είναι κατανοητές. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι ιδέες και οι σκέψεις του Υδροχόου, θα είναι πραγματικότητα στον κόσμο μετά από 100 χρόνια…

 

Υδροχόος και Έρωτας

Ο Υδροχόος συχνά μπερδεύει τον έρωτα με τη φιλία. Από το πρώτο κιόλας φλερτ, όσο πιο πολύ ταιριάζουν ως φίλοι, τόσο πιο εύκολα θα ερωτευτεί. Στις σχέσεις του είναι σταθερός αλλά ορισμένες φορές έχει απρόβλεπτες και ανατρεπτικές συμπεριφορές, που δημιουργούν ανασφάλεια στο σύντροφο. Η σχέση με έναν Υδροχόο είναι πολύ ευχάριστη, και ποτέ βαρετή, συνηθισμένη και προβλέψιμη. Στο σεξ είναι ξεχωριστός, δεν έχει ταμπού και μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να πετύχει την ερωτική απόλαυση. Ο Υδροχόος θα απιστήσει γιατί πολύ απλά δεν υπακούει σε νόμους και κανόνες και δεν βρίσκει λόγο να αντισταθεί, παρόλο που είναι σταθερός γενικά. Το χωρισμό ο Υδροχόος τον αντιλαμβάνεται τελείως διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Τον δέχεται ή τον προκαλεί με ευκολία και είναι φανατικός οπαδός του «ας μείνουμε φίλοι». 

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Υδροχόου

Υδροχόος Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Υδροχόου

Υδροχόος και Φιλία

Ο Υδροχόος είναι ο ιδανικός φίλος. Ευχάριστος, καλόψυχος, θυσιάζεται για τους φίλους του και τους βάζει πάντα προτεραιότητα. Έχει πολλές φιλίες και με άτομα που είναι αρκετά διαφορετικά από τον ίδιο. Οι φιλίες του κρατούν για πάντα! 

Υδροχόος και Οικογένεια

Ο Υδροχόος δεν τα πάει πολύ καλά με τις οικογενειακές παραδόσεις και δεν έχει τυπικές σχέσεις με τους συγγενείς του! Διαθέτει όμως πολυ καλή σχέση με τα αδέρφια του αλλά και μία πρωτότυπη αλλά και φιλελεύθερη σχέση με τους γονείς και τα παιδιά του! Διατηρεί φιλική σχέση με τους δικούς του ανθρώπους αλλά ποτέ δεν θα τους επιτρέψει να τον περιορίσουν, ακόμα κι όταν είναι ακόμα παιδί. Ως γονιός δεν είναι καθόλου αυστηρός και προσπαθεί με εναλλακτικούς τρόπους να μυήσει τα παιδιά του στα «πρέπει» της ζωής. 

Υδροχόος Επαγγελματικά

Ο Υδροχόος είναι ένας πολύ έξυπνος, ευρηματικός και ικανός επαγγελματίας. Έχει πολλές και πρωτοποριακές ιδέες που οδηγούν σχεδόν πάντα στην επίλυση προβλημάτων και στην επιτυχία. Είναι φιλικός, ευγενικός και πολύ συμπαθής από συναδέλφους και συνεργάτες. Αντιλαμβάνεται τι πρέπει να κάνει, πριν ακόμα του ζητηθεί. Θα στηρίξει και τον εαυτό του αλλά και τους συναδέλφους του για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα. Όμως, επειδή τον ενδιαφέρει περισσότερο η επιτυχία της επαγγελματικής ομάδας που ανήκει παρά η προσωπική, ίσως έχει απώλειες ο ίδιος. 

Υδροχόος Ιδανικά Επαγγέλματα

Κοινωνικός λειτουργός, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, επιστήμονας, ανταποκριτής, γιατρός, εξερευνητής, αστρολόγος, ρεσεψιονίστ, καθηγητής, κοινωνιολόγος, νομοθέτης.

 

Υδροχόος Οικονομικά

Ο Υδροχόος ξοδεύει πάρα πολύ, δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και γενικά θεωρεί πολύ πεζούς αυτούς που σκέφτονται συνεχώς και αγχώνονται για το χρήμα. Χαλάει τα χρήματα του για διάφορους λόγους, χωρίς να το σκεφτεί και είναι αξιοσημείωτη η συνήθεια του να προσφέρει συνεχώς στους άλλους. Όπως είναι φυσικό, ξεμένει ορισμένες φορές από χρήματα, αλλά δεν τον ενοχλεί κι ούτε χαλάει η διάθεση του.

 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Υδροχόος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.