Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Ταύρου

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
21 Απριλίου έως 20 Μαϊου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Σταθερότητα, πίστη, αξιοπιστία, ρεαλισμός, γλυκύτητα, αισθησιασμός, ερωτισμός

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Πείσμα, βραδυκινησία, αναβλητικότητα, ξεροκεφαλιά, υλισμός, λαιμαργία, κτητικότητα


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΑΥΡΟΙ

Αδόλφος Χίτλερ, Λάκης Λαζόπουλος, Εβίτα Περόν, Σταύρος Ζαλμάς, Σερ, Νίκος Αλιάγας, Μισέλ Φάιφερ, Κώστας Σόμερ, Ούμα Θέρμαν, Ντέϊβιντ Μπέκαμ, Αννίτα Πάνια, Τζακ Νίκολσον, Δήμητρα Λιάνη, Αλ Πατσίνο, Τάνια Τρύπη, Τζόρτζ Κλούνεϊ, Μιμή Ντενίση, Ελισάβετ της Αγγλίας, Σίγκμουντ Φρόιντ, Ουίλιαμ Σεξπηρ,Καρλ Μάξ, Σαλβαντόρ Νταλί


Η προσωπικότητα του Ταύρου

Η υπομονή, η αξιοπιστία και η σταθερότητα είναι τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά του Ταύρου! Θα τον διακρίνεις από τους ήρεμους, χαλαρούς του τόνους, από τον αργό βηματισμό του, αλλά και από την ανεξάντλητη επιμονή και το πείσμα του να μην το βάζει ποτέ κάτω. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου του την Αφροδίτη, είναι ένα άτομο με καλλιτεχνικά ταλέντα, λατρεύει την κομψότητα, την άνεση και την ομορφιά και κατατάσσει τον έρωτα, στους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής του! Ιδιαίτερα σημαντικό για έναν Ταύρο, είναι να μπορεί να έχει οικονομική άνεση, ώστε να αισθάνεται ασφάλεια, σιγουριά και σταθερότητα για το μέλλον του!  Ένας Ταύρος, λατρεύει τις τέχνες, το καλό φαγητό, τις απολαύσεις και τις ανέσεις, ενώ έχει και εξαιρετικό γούστο! Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική για αυτό το ζώδιο, όπου και φροντίζει με εκλεκτικό τρόπο να την εφαρμόζει σε όλους τους τομείς της ζωής του! Είναι ο «σπιτόγατος» του ζωδιακού, με παραδοσιακές αξίες και παγιωμένες απόψεις! Οι αργοί αλλά σταθεροί ρυθμοί του, κάνουν έναν Ταύρο να καθυστερεί να πάρει αποφάσεις αλλά να παραμένει αμετάπειστος όταν έχει αποκρυσταλλώσει άποψη και έχει κάνει μία επιλογή.  Οι αλλαγές δεν του αρέσουν και δεν μπορεί εύκολα να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες.  Η συνέπειά του τον κάνουν να κερδίζει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω του! 

Ταύρος και Έρωτας

Ο Ταύρος είναι πολύ συναισθηματικός, αγαπάει τον ουσιαστικό έρωτα και τις σταθερές σχέσεις. Δεν έχει ιδιαίτερο ταλέντο στο σπορ του φλερτ αλλά όταν βάλει κάτι στόχο, το διεκδικεί γοητευτικά αργά και επίμονα μέχρι να το αποκτήσει. Στις σχέσεις του αποζητά την ασφάλεια από όλες τις απόψεις, την σταθερότητα και είναι πολύ ζηλιάρης και κτητικός, γεγονός που πνίγει πολλές φορές το σύντροφο. Είναι πολύ αισθησιακό ζώδιο και δίνει πολύ σημασία στο καλό σεξ σε μία σχέση. Είναι αχόρταγος και ξεχνάει κάθε πουριτανισμό του στο κρεβάτι. Είναι το πιο πιστό ζώδιο, αλλά θα απιστήσει αν δεν είναι πλήρης συναισθηματικά και σεξουαλικά. Για να πει «χωρίζουμε» ο Ταύρος, πρέπει να έχει εξαντλήσει κάθε είδους προσπάθεια για τη σωτηρία μίας σχέσης. Αν όμως το επιλέξει ο σύντροφος, πονάει πολύ και για καιρό, ιδιαίτερα επειδή δεν αντέχει να αποχωριστεί κάποιες συνήθειες.

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Ταύρου

Ταύρος Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Ταύρου

Ταύρος και Φιλία

Ο Ταύρος είναι ο πιο αξιόπιστος και σταθερός φίλος. Κρατάει μακροχρόνιες φιλίες και δύσκολα τις διαλύει γιατί είναι υπομονετικός και ανεκτικός. Δεν εμπιστεύεται εύκολα, για το λόγο αυτό ο χρόνος πάντα κρίνει την εξέλιξη μίας φιλίας ενός Ταύρου .Του αρέσει να περνάει πολλές ώρες με τους φίλους του γιατί αισθάνεται ασφάλεια με οικεία πρόσωπα. Θα στηρίξει τον φίλο του σε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί, θεωρώντας όμως δεδομένη και την αντίστοιχη στήριξη και από εκείνον. Προτιμά να έχει στο πλευρό του λίγους, αλλά καλούς φίλους όπου η σχέση τους έχει δοκιμαστεί στο χρόνο, παρά να αφήνεται σε νέες άσκοπες γνωριμίες. Ένας Ταύρος, διατηρεί φιλίες από τα παιδικά του χρόνια και είναι πάντα εκεί δίπλα σου, να σου δείξει την αγάπη του! 

Ταύρος και Οικογένεια

Ο Ταύρος αγαπάει πολύ την οικογένεια και τη σπιτική ζωή, γιατί νιώθει απόλυτα ασφαλής υπό την προστασία της οικογενειακής εστίας. Επιδιώκει ηρεμία και γαλήνη με τα οικογενειακά του πρόσωπα και δένεται πολύ με αυτά. Αγαπάει πολύ τους γονείς του και λατρεύει τα παιδιά του ακόμα κι αν είναι αρκετά αυστηρός γονιός. Το σπίτι του, οι γονείς, τα παιδιά αλλά και όλη του η οικογένεια είναι το σταθερό λιμάνι που νιώθει σιγουριά και ασφάλεια ένας Ταύρος. Πολλές φορές μπορεί να παραμελήσει τις δικές του ανάγκες ή τα δικά του "θέλω" προκειμένου να ικανοποιήσει την οικογένειά του ή να τηρήσει με ήθος και αξιοπρέπεια τους κανόνες και τα "πρέπει" που έχει μάθει από παιδί.

Ταύρος Επαγγελματικά

Ο Ταύρος είναι ένας μεθοδικός, σταθερός και εργατικός επαγγελματίας. Είναι πολύ καλός στην οργάνωση και έχει έντονο το αίσθημα της ευθύνης αλλά και της υποχρέωσης.  Ολοκληρώνει με επιτυχία κάθε εργασία που αναλαμβάνει, όμως προτιμά να ασχολείται με ένα επαγγελματικό έργο,  παρά να διασπάται σε πολλές εργασίες. Θέλει πάντα να τελειώνει στους χρόνους που έχει υποσχεθεί κάθε εργασία και πάντα λειτουργεί με συνέπεια σε κάθε τι που αναλαμβάνει. Είναι πολύ σημαντικό για έναν Ταύρο να ασχολείται με ένα επάγγελμα που το αγαπά, που είναι το μεράκι του και σίγουρα στην εργασία του βάζει πάντα την δική του ξεχωριστή ή και καλλιτεχνική πινελιά. 

Ταύρος Ιδανικά Επαγγέλματα

Χρηματιστής, ταμίας, ηθοποιός, τραγουδιστής, αισθητικός, γεωργός, κηπουρός, χρυσοχόος, γλύπτης, λογιστής, κτηνοτρόφος, τοπογράφος, σύμβουλος επιχειρήσεων, σεφ, οικονομολόγος, αρχιτέκτονας, εστιάτορας, διαφημιστής.

Ταύρος Οικονομικά

Ο Ταύρος είναι πολύ οικονόμος και ικανότατος στην οικονομική διαχείριση και στον προϋπολογισμό. Δεν ξοδεύει χωρίς λόγο, γιατί έχει ανάγκη από οικονομική ασφάλεια στη ζωή του. Ωστόσο ακόμα κι αν δεν είναι ευκατάστατος, μπαίνει συχνά στο πειρασμό να ξοδέψει υπέρογκα ποσά για λόγους πολυτέλειας ή καλλωπισμού. Και πάλι όμως θα έχει κάνει την απαραίτητη οικονομία πρωτύτερα, για να το κάνει. Η ανασφάλεια για το οικονομικό μέλλον, προκαλούν έντονο άγχος για έναν Ταύρο, ο οποίος θέλει να ξέρει πάντα που πατά και πού βρίσκεται. Ένας Ταύρος στην πορεία της ζωής του επενδύει χρήματα για την απόκτηση σπιτιού!

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ταύρος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.