Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Σκορπιού

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
23 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Αποφασιστικότητα, ήθος, πάθος, δύναμη, πίστη, σεξουαλικότητα, συναισθηματισμός, σταθερότητα, διαίσθηση

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Εκδικητικότητα, καχυποψία, ζηλοτυπία, μυστικοπάθεια, μνησικακία, σκληρότητα, κτητικότητα, αυτοκαταστροφικότητα


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ελένη Μενεγάκη, Μπιλ Γκέιτς, Ελένη Ράντου, Πρίγκηπας Κάρολος, Έλενα Κουντουρά, Μάθιου ΜακΚόναχι, Τζένη Μπαλατσινού, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Τζούλια Ρόμπερτς, Γιώργος Τσαλίκης, Τζόντι Φόστερ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Ντέμι Μουρ, Άδωνις Γεωργιάδης, Χίλαρι Κλίντον, Πάμπλο Πικάσο


Η προσωπικότητα του Σκορπιού

Ο Σκορπιός έχει διαπεραστικό μαγνητικό βλέμμα και μία εσωτερική δύναμη, που τον κάνει αξιοπρόσεκτο, όσο κι αν εκείνος προσπαθεί να κρατηθεί στο παρασκήνιο. Αποπνέει μυστήριο και είναι πολύ έξυπνος. Έχει τρομερά ανεπτυγμένη διαίσθηση και είναι πολύ καχύποπτος, με αποτέλεσμα να προσπαθεί συνεχώς να ψυχολογεί και να «διαβάζει» τους άλλους. Έχει εμμονές με το παρελθόν και κυρίως με τις αρνητικές εμπειρίες. Δεν ξεχνάει ποτέ την προδοσία κάποιου, με αποτέλεσμα πολλές φορές να εκδικείται με το χειρότερο τρόπο, ενώ λησμονά ότι καλό του έχει προσφέρει κάποιος, αν κάποια στιγμή τον απογοητεύσει. Αγαπάει βαθιά και πιο αληθινά απ’ το καθένα, πράγμα που τον κάνει κτητικό και ζηλιάρη. Είναι το απόλυτα ερωτικό ζώδιο, με αξιοζήλευτες αποδόσεις, πολύ πάθος και αισθησιασμό . Αγαπά το χρήμα και πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει ύπουλα ή και μυστικά,  προκειμένου να επωφεληθεί! Ο κυβερνήτης πλανήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας, γεγονός που σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο έχει την δύναμη να γεννιέται πάντα μέσα από τις στάχτες του!

Σκορπιός και Έρωτας

Ο Σκορπιός δεν αφήνει τον εαυτό του να ερωτευτεί εύκολα. Όμως αν ερωτευτεί, αγαπά πιο δυνατά και πιο παθιασμένα από τον καθένα. Όταν φλερτάρει, του αρέσουν οι δύσκολοι και ίσως απαγορευμένοι στόχοι, δεν ανοίγει τα χαρτιά του, αλλά αυτός προσπαθεί να διεισδύσει στον ψυχισμό του άλλου. Στη σχέση του είναι κτητικός και πολύ ζηλιάρης, βλέπει τα πάντα καχύποπτα και αυτό φθείρει τη σχέση. Αυτή όμως η αποπνικτική αλλά τόσο αληθινή αγάπη, κάνει τον εκάστοτε σύντροφο να μην μπορεί να ξεφύγει από τα δίχτυα του. Είναι γνωστός για την μοναδικότητα και την επίδοση του στο σεξ. Η ηδονή και το πάθος για εκείνον, είναι απαραίτητα στη διατήρηση μίας σχέσης. Είναι πολύ πιστός και θα παραστρατήσει μόνο αν η σεξουαλική ζωή της σχέσης του δεν τον ικανοποιεί. Παρόλο που είναι σταθερός, θα χωρίσει με την παραμικρή προδοσία, έστω κι αν είναι μόνο στο μυαλό του και σίγουρα θα εκδικηθεί. Αν ο σύντροφος, του ανακοινώσει το χωρισμό, θα φτιάξει σενάρια προδοσίας στο μυαλό του και πάλι θα εκδικηθεί.

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Σκορπιού

Σκορπιός Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Σκορπιού

Σκορπιός και Φιλία

Στους φίλους του ο Σκορπιός  είναι πιστός, κάνει μακροχρόνιες φιλίες και έχει αδερφική σχέση μαζί τους. Γι’ αυτό, ακόμα κι αν υποπτευθεί προδοσία, δεν θα τερματίσει απλά μια φιλία αλλά θα φροντίσει και για την τιμωρία του «πρώην» φίλου. Δεν είναι και το πιο κοινωνικό ζώδιο, δυσκολεύεται να ανοιχτεί σε νέες γνωριμίες και προτιμά να έχει έναν καλό και αδελφικό φίλο παρά πολλές γνωριμίες. Ο Σκορπιός είναι ο ιδανικός φίλος για να εκμυστηρευτείς ένα μυστικό! 

Σκορπιός και Οικογένεια

Ο Σκορπιός αγαπάει πάρα πολύ την οικογένεια του, παρόλο που συχνά είναι απόμακρος από αυτή ή φαίνεται σκληρός, ακόμα και στους ανθρώπους που αγαπά. Μέσα στην οικογενειακή εστία, νιώθει ότι μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τον ψυχισμό και τα συναισθήματα του. Γίνεται σκληρός και απόλυτος γονέας αλλά αγαπάει υπερβολικά τα παιδιά του και ως παιδί, ίσως φανερώσει ζήλια προς τα αδέρφια του.

Σκορπιός Επαγγελματικά

Ο Σκορπιός στη δουλειά του είναι πολύ δυναμικός και αποδοτικός γιατί παθιάζεται με ό, τι καταπιαστεί. Είναι ανταγωνιστικός και φιλόδοξος και θα προσπαθήσει να πετύχει ακόμα και με αθέμιτα μέσα. Δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες του, αλλά αν ταιριάξει με κάποιον, δένεται πολύ. Είναι έμπιστος και δεν αποκαλύπτει επαγγελματικά μυστικά. Ορισμένες φορές βλέπει παντού εχθρούς και ασχολείται πολύ για την εξουδετέρωση τους, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να αποσπάται από τη δουλειά του. 

Σκορπιός Ιδανικά Επαγγέλματα

Ντετέκτιβ, σεξολόγος, σεκιούριτι, σωματοφύλακας, ψυχίατρος, ψυχαναλυτής, υπάλληλος/ιδιοκτήτης καταστήματος ερωτικών ειδών, υπάλληλος/ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, φαρμακοποιός, ιατροδικαστής, μέντιουμ, εγκληματολόγος, οικονομολόγος, αφροδισιολόγος, κρεοπώλης, μυστικός πράκτορας

Σκορπιός Οικονομικά

Ο Σκορπιός αγαπάει πολύ το χρήμα και μπορεί να κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Κυνηγάει το εύκολο κέρδος και δεν περιμένει μόνο μέσα από το εισόδημα του να εξυπηρετηθεί οικονομικά. Μπορεί να κάνει μέχρι και γάμο με σκοπό το χρήμα ή μυστικές ενέργειες. Παρόλο που έχει τόση αγάπη για τα λεφτά, δεν θεωρείται καθόλου τσιγκούνης. Ξοδεύει πολύ χωρίς να το σκεφτεί, και για τον εαυτό του αλλά και για τα άτομα που αγαπά.

 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Σκορπιός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.