Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Παρθένου

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ
24 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Λογική, ανιδιοτέλεια, απλότητα, πρακτικότητα, μεθοδικότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια, εξυπηρετικότητα

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Κριτική, τελειομανία, ιδιορρυθμία, υποχονδρία, ψυχρότητα, απολυτότητα  


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Ντέμης Νικολαϊδης, Φώτης Σεργουλόπουλος, Γωγώ Μαστροκώστα, Νίκος Καρβέλας, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά, Ρίτσαρντ Γκιρ, Μπιγιονσέ, Χιου Γκραντ, Γκρέτα Γκάρμπο, Μάϊκλ Τζάκσον, Κάμερον Ντίαζ, Μητέρα Τερέζα, Κωνσταντίνος Α. Καραμανλής


Η προσωπικότητα του Παρθένου

Λεπτολόγος, ήσυχος και απαιτητικός είναι τα χαρακτηριστικά του Παρθένου, που τα προβάλλει όμως με τόση χάρη όσο κανένας άλλο ζώδιο. Προσγειωμένος αλλά ρομαντικός, μοναχικός αλλά επικοινωνιακός, ιδιότροπος αλλά εξυπηρετικός, στενόμυαλος αλλά πανέξυπνος. Δεν τον ενδιαφέρει να ζει στο προσκήνιο, αντιθέτως το αποφεύγει, αλλά έχει μια κρυφή δύναμη και ένα κοφτερό μυαλό που τον καθιστά απαραίτητο σε όποιον υπάρχει στη ζωή του. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Παρθένου, είναι ο Ερμής, γεγονός που τον κάνει να έχει συγκροτημένη σκέψη, πρωτοποριακές ιδέες αλλά και να έχει δίψα για γνώση. Είναι τελειομανής και δεν σταματά ποτέ, μέχρι να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε. Ορισμένες φορές υποχόνδριος, ιδιότροπος και έντονα επικριτικός, παρόλο που η αυτοκριτική του είναι αρκετά επιεικής. Του αρέσει να προσφέρει βοήθεια και να εξυπηρετεί χωρίς αντάλλαγμα. Όχι, δεν θεωρείται γενναιόδωρος ή ευαίσθητος, απλά πιστεύει πως αυτή είναι η αποστολή του σε αυτό τον κόσμο. Εργατικός, προσγειωμένος, σώφρον και οικονόμος, ανταπεξέρχεται τέλεια σε όποια εργασία και να του αναθέσουν. Στον έρωτα είναι ρομαντικός και δοτικός αλλά όχι ιδιαίτερα παθιασμένος και συναισθηματικός. Αναμφισβήτητα πάντως, πρόκειται για τον πιο χρήσιμο και απαραίτητο πλάσμα… Προσέχει πολύ την φυσική του κατάσταση, φροντίζει την διατροφή και το σώμα του, όμως πολλές φορές γίνεται υποχόνδριος με την υγιεινή και την καθαριότητα.

Παρθένος και Έρωτας

Όταν ερωτεύεται ο Παρθένος γίνεται στην κυριολεξία «χαλί να τον πατήσεις». Από την αρχή ακόμα φλερτάρει έντονα αλλά γλυκά και ευγενικά. Ακόμα κι αν έχει να κάνει με δύσκολο στόχο, δεν τον ενοχλεί, ούτε θίγεται ο εγωισμός του με την αρχική απόρριψη, και συνεχίζει να πολιορκεί, με διακριτικό όμως και σοβαρό τρόπο. Του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, είναι ρομαντικός και περιποιητικός αλλά μερικές φορές η ψυχρότητα της λογικής του και η επικριτική του, χαλάνε τη μαγεία. Στο σεξ δεν φημίζεται για την φαντασία, το πάθος και τη φλόγα του, αλλά είναι το πιο σεξουαλικά περιποιητικό ζώδιο και του αρκεί να ευχαριστήσει το σύντροφο. Ενώ ιδεολογικά είναι πιστός, η τελειομανία του τον κάνει να ψάξει ότι δεν έχει ο σύντροφος του, σε κάποιον άλλο. Σε ένα χωρισμό, για τον Παρθένο πάντα φταίει ο άλλος και ποτέ εκείνος. Παρ’ όλα αυτά δεν θα διστάσει ακόμα και να παρακαλέσει για επανασύνδεση, αν είναι πραγματικά ερωτευμένος. 

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Παρθένου

Παρθένος Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Παρθένου

Παρθένος και Φιλία

Ο Παρθένος είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις φιλίες του αλλά γενικότερα και στα άτομα του κοινωνικού του περιβάλλοντος! Διατηρεί μακρόχρονες φιλίες με ανθρώπους και από τα παιδικά του χρόνια. Είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικός, φροντίζει, προσέχει και είναι πάντα στο πλάι των ανθρώπων που θεωρεί ότι τους συνδέει μία βαθιά και ειλικρινής φιλία. Αρκετές στιγμές γίνεται αυστηρός κριτής με τους φίλους του προκειμένου να τους προστατέψει από κακοτοπιές.

 

 

Παρθένος και Οικογένεια

Του Παρθένου του αρέσει να φροντίζει και να περιποιείται την οικογένεια του. Είναι πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη των δικών του ανθρώπων, φροντίζει την οικογενειακή εστία και θα συνήθως αναλαμβάνει εκείνος τα οικονομικά του σπιτιού. Καθυστερεί να κάνει την δική του οικογένεια, όχι γιατί φοβάται το γάμο, αλλά επειδή θέλει να έχει την σιγουριά και την ωριμότητα ότι η επιλογή του είναι η σωσ

Παρθένος Επαγγελματικά

Στην εργασία του ο Παρθένος είναι οργανωτικός, λεπτολόγος, συνεπής και πάντα αποτελεσματικός. Έχει αυτοσυγκέντρωση και είναι ο πιο υπεύθυνος επαγγελματίας. Ενώ είναι επικοινωνιακός, κρατάει τυπικές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Είναι πολύ υπάκουος και εξυπηρετικός προς όλους, αρκεί να μην αποσπάται από τη δουλειά του. Το αρνητικό του Παρθένου επαγγελματικά είναι η υπεραναλυτικότητα και η τελειομανία του, γιατί ορισμένες φορές αργεί στην ολοκλήρωση μίας εργασίας που πρέπει να γίνει γρήγορα. 

Παρθένος Ιδανικά Επαγγέλματα

Ελεγκτής, τηλεφωνητής, διαχειριστής, βιβλιοθηκονόμος, καθαριστής, βοηθός σερβιτόρου, γραμματέας, μεταφραστής, υπάλληλος γραφείου, δημόσιος υπάλληλος, νοσοκόμος, φυσιοθεραπευτής, οδηγός λεωφορείου, χημικός

Παρθένος Οικονομικά

Ο Παρθένος είναι άριστος στη διαχείριση και την οργάνωση των οικονομικών του. Δεν ξεφεύγει ποτέ από τον προϋπολογισμό του, είναι φανατικός υποστηρικτής της αποταμίευσης, δεν θα κάνει περιττά έξοδα, ακόμα κι αν είναι ευκατάστατος και μερικές φορές μπορεί να χαρακτηρισθεί και τσιγκούνης. Τα οικονομικά προβλήματα μπορεί να έχουν αρκετά αρνητική επίδραση στην ψυχολογία του και στη συμπεριφορά του.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Παρθένος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.