Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Ζυγός

Η προσωπικότητα του Παιδιού Ζυγού

Το παιδί που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, είναι γλυκύτατο, όμορφο, ευγενικό, έξυπνο, συμπαθητικό αλλά και φοβιτσιάρικο, ανασφαλές και παρασύρεται εύκολα σε αταξίες από άλλα παιδάκια. Ασχολείται από μικρό με την εμφάνιση του και από νηπιακή ηλικία μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για το άλλο φύλο. Καλός μαθητής συνήθως, δημοφιλές, αγαπητό από δασκάλους και παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους γονείς. Στην εφηβεία τον αφορά μόνο η κοινωνικοποίηση του και η ερωτική του απήχηση και ίσως παραμελήσει για αυτά οικογενειακές και μαθησιακές υποχρεώσεις. Είναι συνεπής, ήσυχος και υπάκουος έφηβος, εκτός κι αν παρασυρθεί από κακές συναναστροφές

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ζυγός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.