Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Τοξότης

Η προσωπικότητα του Παιδιού Τοξότη

Το παιδί Τοξότης είναι ζωηρό, πανέξυπνο, του αρέσει να εξερευνεί και να μαθαίνει πράγματα, είναι νευρικό, φασαριόζικο, δυναμικό και ανεξάρτητο. Στο σχολείο, αν βάλει στόχο να έχει την καλύτερη απόδοση, το πετυχαίνει, όμως άλλες φορές έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στους βαθμούς του, λόγω ασυνέπειας και επιπολαιότητας. Λατρεύει τα ζώα, απολαμβάνει τα ταξίδια και είναι το παιδί που πάντα θέλει να μαθαίνει κάτι νέο! Έχει κλίση προς την τεχνολογία και τις ξένες γλώσσες! Έχει πολλούς φίλους και πολλές διαφορετικές παρέες. Καλό θα ήταν οι γονείς να το μυήσουν από πολύ μικρή ηλικία στον αθλητισμό, γιατί οι αποδόσεις του πολύ πιθανόν να είναι εντυπωσιακές. Ως έφηβος δεν θα ανεχτεί πολλούς περιορισμούς και υπαγορεύσεις και αν οι γονείς επιμείνουν, μπορεί να έχει και αρνητικό αντίκτυπο.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Τοξότης

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.