Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Ταύρος

Η προσωπικότητα του Παιδιού Ταύρου

Το Ταυράκι είναι ένα ήρεμο, ήσυχο και όμορφο παιδί το οποίο από τα πρώτα του χρόνια ξεχωρίζει από την γλυκύτητά του, την υπακοή του και τους καλούς του τρόπου! Οι γονείς του δεν πρόκειται ποτέ να προβληματιστούν για τον ύπνο, ή το φαγητό του, αφού το παιδί Ταύρος, τηρεί τους κανόνες της οικογένειας και δεν είναι ιδιαίτερα ζωηρό! Οι γονείς του θα πρέπει από τα πρώτα παιδικά χρόνια, να το εντάξουν σε διάφορες εκπαιδευτικές αλλά και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, δεδομένου ότι το παιδάκι Ταύρος είναι αρκετά νωχελικό αλλά έχει και την τάση να παρασύρεται σε διατροφικές υπερβολές. Στο σχολείο είναι πάντα ένας μαθητής με σταθερές επιδόσεις, με συνέπεια στις υποχρεώσεις του αλλά και με ισχυρούς στόχους! Οι έπαινοι για την προσωπικότητά του, επρόκειτο να είναι ένα συχνό φαινόμενο! Το παιδί Ταύρος, έχει την ανάγκη να μεγαλώνει σε ένα ήρεμο και σταθερό οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς αλλαγές ή εντάσεις. 

 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ταύρος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.