Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Σκορπιός

Η προσωπικότητα του Παιδιού Σκορπιού

Το παιδί Σκορπιός είναι πολύ ευαίσθητο, ήσυχο, κλειστό, έξυπνο, ταλαντούχο, κτητικό, ευέξαπτο, ζηλιάρικο, έχει ανάγκη οι γονείς να του εκφράζουν συνεχώς την αγάπη τους χωρίς όμως να εξαρτάται απ’ αυτούς. Είναι σκληρό και ανθεκτικό παιδί και  αρκετές στιγμές μπορεί να πει στους γονείς του λόγια που πονάνε! Το παιδί Σκορπιός, θέλει να έχει τον προσωπικό του χώρο, τα προσωπικά του αντικείμενα και κρατά πάντα μυστικά από τους γονείς του! Συχνά εκδηλώνει ζήλεια απέναντι στα αδέρφια αφού θέλει όλη την αγάπη να την έχει δική του!  Στο σχολείο δεν θα κάνει εύκολα φιλίες αλλά θα είναι σταθερές. Ακόμα κι αν οι επιδόσεις του στα μαθήματα δεν είναι καλές, η εξυπνάδα του αναγνωρίζεται από τους δασκάλους. Η εφηβεία είναι δύσκολα χρόνια για αυτό. Απόκτα γρήγορα την ανεξαρτησία του, δεν επιθυμεί να εισβάλλουν οι γονείς στην προσωπική του ζωή και οι έντονες ψυχολογικές του μεταπτώσεις μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και εφηβική κατάθλιψη, γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους χειρισμούς τους. Όταν το παιδί Σκορπιός βάζει στόχο... τον πετυχαίνει! 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Σκορπιός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.