Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Παρθένος

Η προσωπικότητα του Παιδιού Παρθένου

Το παιδί Παρθένος είναι υπάκουο, συμμορφώνεται εύκολα, τηρεί τους κανόνες και τις υποδείξεις των γονιών αλλά πολλές φορές γίνεται μυστήριο! Του αρέσει η γνώση, έχει τους δικούς του ξεχωριστούς ρυθμούς και δεν ανοίγεται εύκολα συναισθηματικά.  Δεν μπορεί εύκολα να εκφράζει τα συναισθήματά του και δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικό. Η σκέψη του είναι ώριμη και συγκροτημένη από τα πρώτα παιδικά του χρόνια. Στο σχολείο είναι τυπικό, σταθερό στις επιδόσεις του όμως πολλές φορές αγχώνεται και πιέζεται γιατί θέλει σε όλα τα μαθήματα να τα πηγαίνει καλά!  Η σχέση του με τα αδέρφια είναι άριστη και λειτουργεί πολύ προστατευτικά! 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Παρθένος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.