Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Λέων

Η προσωπικότητα του Παιδιού Λέοντα

Το παιδί Λέων είναι χαρισματικό, χαρούμενο, κοινωνικό, ενθουσιώδες, απαιτητικό και εγωκεντρικό. Οι γονείς πρέπει να του δίνουν συνεχώς σημασία αλλιώς οι αντιδράσεις του είναι δραματικές για να μπορέσει να τραβήξει την προσοχή. Θέλει να έχει καλύτερα παιχνίδια και ρούχα από τους φίλους του, παρ’ όλ’ αυτά μπορεί να τα χαρίζει με απίστευτη ευκολία. Στο σχολείο θα θελήσει σίγουρα να ανήκει στη χορωδία ή σε κάποια αθλητική ομάδα όπου θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει, διαφορετικά θα προσπαθήσει να διαπρέψει στους βαθμούς, ώστε με κάποιον τρόπο να λάβει την αναγκαία γι’ αυτό, επιβράβευση. Η εφηβική ηλικία είναι κάπως επίφοβη για την ψυχολογία του, αν υπάρξουν περιπτώσεις απόρριψης στην κοινωνική ζωή ή από το αντίθετο φύλο, τις οποίες θα πάρει πολύ βαριά και ίσως κλειστεί στον εαυτό του. 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Λέων

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.