Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Κριός

Η προσωπικότητα του Παιδιού Κριού

Το παιδί που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, είναι αρκετά ζωηρό, δυναμικό, ατίθασο και γεμάτο από ενέργεια! Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των γονιών του και όχι μόνο ...Είναι το παιδί που θα αναπτύξει αντιδραστικές συμπεριφορές και θα λειτουργήσει ανυπάκουα, προκειμένου να περάσει το δικό του! Το Κριαράκι, διψά για ζωή και θέλει να δοκιμάζει διαρκώς νέα πράγματα. Έχει την τάση να βαριέται πολύ εύκολα αλλά και να αποσπάται η προσοχή του. Λατρεύει τις ομαδικές δραστηριότητες και τον αθλητισμό που τον βοηθά να εκτονώνει την ενέργεια που έχει μέσα του! Στο σχολείο είναι ο πρωτοστάτης, όμως συχνά παρασύρεται και γίνεται άτακτο, αδυνατώντας να μπει σε τάξη! Χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια καταφέρνει να είναι ένας καλός μαθητής, χαρακτηριστικό γνώρισμά του όμως είναι ότι  δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί πολύ την  ώρα του μαθήματος! Η ανταγωνιστικότητά του και η επιθυμία του να είναι πάντα πρώτο, κάνουν το παιδί Κριό να αριστεύει! Στην εφηβεία είναι αντιδραστικός, τσακώνεται συχνά με τους γονείς και είναι ορισμένες φορές ασυνεπή. Από την άλλη πλευρά, είναι τόσο ανεξάρτητος και δυναμικός ως έφηβος, που οι γονείς δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την εξέλιξη του.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Κριός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.