Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Καρκίνος

Η προσωπικότητα του Παιδιού Καρκίνου

Το παιδί Καρκίνος είναι ένα πλάσμα γλυκύτατο, ντροπαλό, ευγενικό, εσωστρεφές αλλά και αρκετά γκρινιάρικο. Είναι αυτό που θα δυσκολευτεί περισσότερο την πρώτη μέρα που θα πάει σχολείο και δεν θα του είναι εύκολο να κάνει εύκολα φίλους ή να συμμετέχει σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες. Οι γονείς οφείλουν, από πολύ μικρή ηλικία, να του αφυπνίσουν την αυτοπεποίθηση του και να το κοινωνικοποιήσουν. Επίσης πρέπει να γνωρίζουν ότι η κατάσταση που επικρατεί στην οικογενειακή ζωή διαμορφώνει κατά πολύ τον χαρακτήρα του και την κοινωνική του συμπεριφορά. Απαιτητικό παιδάκι που κλαίει πολύ εύκολα και η εξάρτηση του από τους γονείς είναι ιδιαίτερα έντονη, όπως και ο φόβος για τιμωρία. Η εφηβεία είναι δύσκολη και τραυματική περίοδος για ένα Καρκίνο, με αποτέλεσμα πολλές φορές να απομονωθεί ή να περάσει φάσεις κατάθλιψης.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Καρκίνος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.