Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Ιχθύς

Η προσωπικότητα του Παιδιού Ιχθύ

Το παιδί Ιχθύς είναι ευαίσθητο, τρυφερό, καλοσυνάτο, ντροπαλό, γλυκό αλλά και αφηρημένο, κλαψιάρικο, ανασφαλές, νευρικό και λέει αρκετά ψέματα. Κάνει εύκολα φίλους αλλά τους αλλάζει συνεχώς επειδή πληγώνεται και απογοητεύεται εύκολα ή επειδή γίνεται πολύ συχνά θύμα από αυτούς. Στο σχολείο μπορεί να του προκαλέσει πρόβλημα στην απόδοση η αφηρημάδα του, εκτός αν επιστρατεύσει την φαντασία και την έμπνευση που τον διακρίνουν, για να διαπρέψει ως μαθητής. Το χειρότερο του μάθημα είναι μάλλον τα μαθηματικά. Ως έφηβος περνάει πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις και θέλει ειδική μεταχείριση από τους γονείς, αφού σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη ηλικία οι ευαισθησίες του πιάνουν κόκκινο.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ιχθύς

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.