Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παιδί Αιγόκερως

Η προσωπικότητα του Παιδιού Αιγόκερου

Το παιδί Αιγόκερως είναι ήρεμο, μετρημένο, σοβαρό, πάντα ωριμότερο από τη πραγματική του ηλικία, ήσυχο, δυναμικό αλλά και απαιτητικό, δύσκολο, αντικοινωνικό, ιδιότροπο και μοναχικό. Προσέχει και φροντίζει τα παιχνίδια και τα ρούχα του από μικρός. Στο σχολείο συνήθως είναι πολύ καλός μαθητής, διαφορετικά αφιερώνει την μεθοδικότητα και τον προγραμματισμό του σε άλλο σημαντικό για εκείνο, τομέα. Φίλους έχει λίγους αλλά σταθερούς. Οι δάσκαλοι έχουν συνήθως να πουν μόνο καλά λόγια για τον ποιόν τους, κυρίως γιατί πιθανόν τους βοηθά σε πρακτικά θέματα. Στην εφηβεία δεν προκαλεί προβλήματα λόγω της πρόωρης ωριμότητας του, όμως πιθανόν να υπάρχουν προβλήματα λόγω της παρορμητικής συμπεριφοράς του.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Αιγόκερως

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.