Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Λέοντα

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
23 Ιουλίου έως 23 Αυγούστου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Γενναιοδωρία, ζεστασιά, μεγαλοψυχία, αυτοπεποίθηση, μαχητικότητα, φιλοδοξία, δημιουργικότητα

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Εγωισμός, ματαιοδοξία, αλαζονεία, εγωπάθεια, φιλαρέσκεια, εγωκεντρισμός  


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ

Αλέξης Τσίπρας, Ζέτα Μακρυπούλια, Σον Πεν, Σμαράγδα Καρύδη, Υβ Σαιντ Λορέν, Άντζελα Δημητρίου, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μάρα Δαρμουσλή, Στράτος Τζώρτζογλου, Μάτα Χάρι, Νίκος Κακλαμανάκης, Κοκό Σανέλ, Κρατερός Κατσούλης, Σάντρα Μπούλοκ, Σαρλίζ Θέρον


Η προσωπικότητα του Λέοντα

Το ζώδιο του Λέοντα έχει μία λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα! Είναι γεννημένος ηγέτης και χωρίς να το προσπαθήσει και πολύ, καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας πάντα είτε μεγάλες συμπάθειες , είτε και μεγάλες αντιπάθειες. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Λέοντα, είναι ο Ήλιος, γεγονός που κάνει τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο να είναι αισιόδοξος, φωτεινός, δημιουργικός, γεμάτος δίψα για ζωή και γενναιοδωρία προς όλους! Ένας Λέοντας θέλει πάντα να φαίνεται, να προβάλεται, να επιδεικνύει και να φαίνεται, φροντίζει λοιπόν μέσα από την δράση του, να προκαλεί! Η εξωτερική εμφάνιση ενός Λέοντα είναι πάντα εντυπωσιακή, ενώ η πλούσια κόμη του, αλλά και τα έντονα χαρακτηριστικά του, του δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ! Το έντονο πείσμα αλλά και ο εγωισμός, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν Λέων να γίνεται πολλές αντιπαθής ή και κουραστικός! Η δραματικότητα και η υπερβολή είναι και αυτά με τη σειρά τους κάποια από τα στοιχεία του χαρακτηρα ενός Λέοντα, που τον κάνουν να έχει μία χειμαρρώδη προσωπικότητα! Η διασκέδαση, η πολυτέλεια, τα παιδιά, η τέχνη, η δημιουργία αλλά και ο έρωτας είναι οι βασικοί παράγοντες στη ζωή ενός Λέοντα, όπου και του δίνουν χαρά! Ένα Λιοντάρι θέτει υψηλούς στόχους και έχει μεγάλο όραμα για τη ζωή του ...φροντίζει όμως πάντα και για την χαρά των ανθρώπων που έχει δίπλα του! 

Λέων και Έρωτας

Ο Λέων ζει για τον έρωτα, τον λατρεύει σαν θεό και τον βιώνει έντονα και δραματικά. Αγαπάει το φλερτ, το παιχνίδι ματιών και λέξεων, αλλά ψάχνει πάντα την μεγάλη αγάπη. Στη σχέση του, όσο περισσότερο του δείχνει το ταίρι του την αγάπη, την αφοσίωση και τον θαυμασμό του, τόσο πιο παράφορα ερωτεύεται και γίνεται ο πιο συναισθηματικά γενναιόδωρος σύντροφος. Είναι όμως πολύ απαιτητικός και εγωκεντρικός κάνοντας λάθη ανεπανόρθωτα στη σχέση. Στο σεξ έχει αστείρευτο πάθος και προσπαθεί να έχει άριστες επιδόσεις ώστε να ακούει μόνο ότι είναι ο καλύτερος. Είναι πολύ πιστός όμως αν ο σύντροφος σταματήσει να τον θαυμάζει καθημερινά, θα αναζητήσει επιβεβαίωση αλλού. Ο Λέων θα χωρίσει μόνο αν χαθεί ο έρωτας μέσα στη σχέση και δεν συμβιβάζεται. Τον χωρισμό ως επιλογή του άλλου, δεν τον αποδέχεται εύκολα και είναι σίγουρος ότι θα μείνει αξέχαστος στον εκάστοτε σύντροφο.

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Λέοντα

Λέων Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Λέοντα

Λέων και Φιλία

Ο Λέοντας είναι ένας ευχάριστος αλλά και περιζήτητος φίλος. Είναι πολύ γενναιόδωρος και πιστός στις φιλίες του  αλλά ζητά συνεχώς αναγνώριση γι’ αυτό, όπως και πολλές φορές προκαλεί τσακωμούς γιατί δεν ένιωσε προτεραιότητα από εκείνους. Είναι τυπικός και συνεπής σε γιορτές και γενέθλια των φιλών του ενώ είναι ο πρώτος που τρέξει να σταθεί σε πρόβλημα αγαπημένου του προσώπου! 

Λέων και Οικογένεια

Ο Λέων αγαπάει πολύ την οικογένεια, θέλει να είναι ο αρχηγός του σπιτιού, όποια κι να είναι η οικογενειακή του θέση. Όπως και να ‘χει είναι εκείνος που θα δώσει ζεστασιά και χαρά στους δικούς του ανθρώπους μέσα στο σπίτι. Νιώθει περήφανος για την οικογένεια του και κάνει τα πάντα να την κρατήσει σε καλό κοινωνικό επίπεδο. Ο Λέοντας σαν γονιός μπορεί να σπαταλήσει μία μεγάλη περιουσία για την μόρφωση των παιδιών του.

Λέων Επαγγελματικά

Ο Λέων προσπαθεί πολύ στην δουλειά του για λόγους επαγγελματικής αναγνώρισης και εξέλιξης. Με ό, τι κι αν ασχολείται, θέλει να ξεχωρίζει και να τον επευφημούν. Λόγω της φιλοδοξίας του και της υπερηφάνειας του, ίσως χαρακτηριστεί αλαζόνας από συναδέλφους ή συνεργάτες. Στην πραγματικότητα όμως, είναι άνθρωπος που του δίνει μεγάλη ευχαρίστηση να προσφέρει στους άλλους την βοήθεια του ή την παρέα του. Του αρέσουν οι δουλειές που μπορεί να νιώσει δημιουργικός, διαφορετικά βαριέται εύκολα.

Λέων Ιδανικά Επαγγέλματα

Παρουσιαστής, παιδίατρος, επιχειρηματίας, διευθυντής, ιδιοκτήτης πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών, σκηνοθέτης, πολιτικός, υπάλληλος ή ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης, καρδιολόγος, celebrity, διευθύνων σύμβουλος, κοσμηματοπώλης.

Λέων Οικονομικά

Ο Λέοντας από τη μία λατρεύει το χρήμα σαν θεό, γιατί το θεωρεί μέσο για να ικανοποιήσει τα ακριβά του γούστα και την τάση του για διασκέδαση, αλλά απ’ την  άλλη δεν το υπολογίζει πολύ, γιατί ξοδεύει πολλά χρήματα και για τους άλλους λόγω της γενναιοδωρίας του. Βέβαια και οι δύο περιπτώσεις πηγάζουν από την ανάγκη του να ξεχωρίσει, να αναγνωριστεί και να αγαπηθεί. Γενικά δεν συμπαθεί τον προϋπολογισμό γιατί τον αγχώνει, αλλά στα δύσκολα αναγκάζεται να «μαζευτεί» και γίνεται οικονόμος.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Λέων

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.