Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Κριού

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

Αυθορμητισμός, ειλικρίνεια, ευθύτητα, μαχητικότητα, ενθουσιασμός, πρωτοπορία, δυναμισμός

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

Παρορμητικότητα, επιθετικότητα, επιπολαιότητα αστάθεια, εγωισμός, βιασύνη, ανταγωνιστικότητα


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΡΙΟΙ

Γιάνης Βαρουφάκης, Έλλη Στάη, Νίκος Ευαγγελάτος, Μαράϊα Κάρεϊ, Δημήτρης Σταρόβας, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Γιάννης Λάτσιος, Τατιάνα Στεφανίδου, Σελίν Ντιόν, Έντι Μέρφ, Εβελίνα Παπούλια, Χάρης Ρώμας, Άντζελα Γκερέκου, Μάρλον Μπράντο, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Κουέντιν Ταραντίνο, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Τσάρλι Τσάπλιν, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Άντζελα Γκερέκου


Η προσωπικότητα του Κριού

Ο δυναμισμός αλλά και αυθορμητισμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που ανήκει στο ζώδιο του Κριού. Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Άρη, ο Κριός είναι πολεμοχαρής, ανθεκτικός και μάχημος! Πρόκειται για ένα ζώδιο ειλικρινές και ενθουσιώδες, με ηγετικές ικανότητες αλλά κάποιες στιγμές και παιδαριώδεις συμπεριφορές. Του αρέσει να ξεχωρίζει, γεγονός που τον καθιστά αρκετά ανταγωνιστικό στην καθημερινότητά του. Η αισιόδοξη ματιά του στη ζωή είναι αξιοζήλευτη, και έχει το ταλέντο να προκαλεί και στους άλλους ενθουσιασμό και χαρά. Η ορμητικότητα του βέβαια, ορισμένες φορές ξαφνιάζει και αιφνιδιάζει τον υπόλοιπο κόσμο, όπως και ο ίδιος πληρώνει πολλές φορές τις συνέπειες της βιασύνης και της επιπολαιότητάς του!  Μετανιώνει για τις απερισκεψίες του και δεν κρατά κακίες!  Αυτός ο αιώνιος έφηβος ζει με ένταση, είναι απρόσεκτος και παρορμητικός, δεν αντέχει τη στασιμότητα, είναι πολύ νευρικός και βρίσκει μία ιδιαίτερη γοητεία στις φιλονικίες και στους τσακωμούς. Είναι ένα ριψοκίνδυνο πλάσμα, του αρέσει η ταχύτητα και να δίνει μάχες για να πετύχει τους στόχους του, τις οποίες δεν σταματά, μέχρι να τα καταφέρει. Με ό, τι καταπιαστεί πρέπει να είναι νικητής! Σαν ένα μικρό παιδί, η ειλικρίνεια του μπορεί να είναι αφοπλιστική και ίσως κάποιες φορές, πληγώνει. Ως ζώδιο της φωτιάς, πρόκειται για φλογερή προσωπικότητα, που καταφέρνει συχνά να ζεσταίνει και τις ζωές των άλλων, μερικές φορές όμως και να τις κάψει…

Κριός και Έρωτας

Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα και δυνατά, κεραυνοβόλα αλλά και επιπόλαια. Αγαπάει το φλερτ και δεν του αρέσουν οι εύκολοι στόχοι αλλά ούτε και οι ακατόρθωτοι. Του αρέσει να διεκδικεί  και δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσει δεδομένο το ταίρι του, γιατί χάνει το ενδιαφέρον του. Απεχθάνεται την ρουτίνα και την καταπίεση και αν ο σύντροφός του προσπαθήσει να του επιβληθεί, ο Κριός απλά θα πάρει το καπελάκι του και θα φύγει μακριά. Στο σεξ έχει πάθος, είναι ορμητικός και… ακούραστος. Ο Κριός θα παραμείνει πιστός όσο ο σύντροφος κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του ώστε να μην χάσει ποτέ το ρόλο του κυνηγού, διαφορετικά θα κυνηγήσει αλλού. Ο Κριός θα διαλέξει τον δρόμο του χωρισμού μόνο αν καταπιεστεί, ενώ αν το επιλέξει ο σύντροφος η αντίδραση του θα είναι ή επιθετική ή μία εκ νέου διεκδίκηση.

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Κριού

Κριός Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Κριού

Κριός και Φιλία

Ο φίλος Κριός, θα σου πει πάντα αλήθειες έστω και αν ξέρει ότι θα σε πληγώσει. Θα φροντίσει πάντα με τον αυθορμητισμό αλλά και την ειλικρινειά του να σου δώσει τις κατάλληλες συμβουλές, χωρίς να προσπαθήσει να σου επιβάλει ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος στην προσωπική σου ζωή! Αρκετές στιγμές όμως ο Κριός, θα θελήσει να σου επιβάλει τις δικές του απόψεις για ένα θέμα, αφού τις περισσότερες φορές θεωρεί ότι αυτός έχει δίκιο και ότι όλοι οι υπόλοιποι απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται! Ένας Κριός, τιμά και σέβεται την φιλία, έστω και αν και συχνά τσακώνεται ή συμπεριφέρεται εγωιστικά! Είναι το ζώδιο που εύκολα κάνει φιλίες, γνωρίζει αρκετό κόσμο, διατηρεί όμως λίγες και σταθερές φιλίες με άτομα που μοιράζεται μαζί τους τα ίδια ενδιαφέροντα! 

Κριός και Οικογένεια

Ο άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, μπορεί να μην τηρεί κατά γράμμα τις οικογενειακές παραδόσεις, όμως τιμά, σέβεται και αγαπά την οικογένειά του και στο σπίτι του . Έχει τον ηγετικό ρόλο του προστάτη, που υπερασπίζεται και μάχεται για το καλό όλων! Συχνά αντιδρά στις οικογενειακές υποδείξεις, επαναστατεί, φωνάζει και τσακώνεται ... είναι όμως ο πρώτος που θα  τρέξει όταν υπάρχει πρόβλημα και μπορείς πραγματικά να βασιστείς πάνω του! Ο Κριός στην οικογένεια θεωρεί ότι πρέπει να υπάρχει ανεξαρτησία, αυτό σημαίνει ότι ως παιδί και αργότερα ως γονέας διεκδικεί ελευθερία κινήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι πάντα δίπλα να στηρίζει τα άτομα που αγαπά.

Κριός Επαγγελματικά

Ο Κριός στην εργασία του είναι δυναμικός, φιλόδοξος και αυθόρμητος. Του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες, δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς και πάντα θέλει να είναι πρώτος σε αυτό που κάνει. Πολλές φορές η παρορμητικότητα και η οξυθυμία του προκαλούν λάθη και προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον. Ορισμένες φορές δεν είναι πολύ συνεργάσιμος γιατί πιστεύει κυρίως στις δικές του και μόνο δυνατότητες. Είναι ισχυρογνώμων, και δεν δέχεται εύκολα παρατήρηση ή διόρθωση. Παρόλ’ αυτά η εργασιακή ατμόσφαιρα είναι πάντα ευχάριστη με έναν Κριό, λόγω του χιούμορ του και της εξωστρέφειας του.  Πιο εύκολα του ταιριάζουν τα ελεύθερα επαγγέλματα, αδυνατεί να εργαστεί στο περιοριστικό περιβάλλον ενός γραφείου, θέλει να έχει πάντα κίνηση και να μην έχει αφεντικό πάνω από το κεφάλι του! 

Κριός Ιδανικά Επαγγέλματα

Κυνηγός, αθλητής, οπλουργός, στρατιωτικός, μηχανικός αυτοκινήτων, χειρουργός, ποδοσφαιριστής, υπάλληλος/ιδιοκτήτης καταστήματος ειδών κυνηγιού, αθλητικός ρεπόρτερ, πυροσβέστης, αστυνομικός, επιχειρηματίας, σωματοφύλακας, προπονητής.

Κριός Οικονομικά

Ο Κριός θέλει από νεαρή ηλικία να είναι ανεξάρτητος οικονομικά. Το χρήμα δεν του μένει για πολύ στα χέρια του, αφού η βιασύνη και η παρορμητικότητά του, οδηγούν αυτό το ζώδιο σε απερίσκεπτες σπατάλες!  Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ζώδιο αγαπά το χρήμα, θέλει να έχει άνεση και μάλιστα θέλει πάντα να είναι ο πρώτος που θα κάνει μία σημαντική αγορά, την οποία και θα επειδείξει! Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσες αυτό το ζώδιο να το χαρακτηρίσεις "σφιχτό" με το χρήμα!  Δεν σκέφτεται πριν ξοδέψει, δεν βάζει στην άκρη χρήματα, δεν κάνει προϋπολογισμό και πολλές φορές του τελειώνουν τα χρήματα χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει που τα ξόδεψε. Ωστόσο είναι τόσο δυναμικός, που θα δουλέψει όσο πιο πολύ μπορεί, προκειμένου να έχει τις αποδοχές που επιθυμεί.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Κριός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.