Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Καρκίνου

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
22 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Τρυφερότητα, συναισθηματισμός, ανθεκτικότητα, δυνατή μνήμη, τυπικότητα, φιλοσοφικό πνεύμα, διαίσθηση, ευσυνειδησία, ιδανικός φίλος, φιλευσπλαχνία, ρομαντισμός 

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Υπερπροστατευτικότητα, καταπιεστικότητα, συναισθηματική αστάθεια, υπερευαισθησία, γκρίνια, κυκλοθυμία, ανασφάλεια


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Κάτια Ζυγούλη, Ναταλία Γερμανού, Δέσποινα Βανδή, Τόμ Κρούζ, Χάρισον Φόρντ, Μέριλ Στριπ, Πριγκίπισσα Νταιάνα, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Άνγκελα Μέρκελ, Κωνσταντίνος Σημίτης, Απόστολος Γκλέτσος, Μιχάλης Ζαμπίδης, Χρήστος Χολίδης, Πάολα


Η προσωπικότητα του Καρκίνου

Το υγρό και γεμάτο συναίσθημα βλέμμα, είναι  το σήμα κατατεθέν ενός ανθρώπου που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου, ο οποίος και διακρίνεται από εκφραστικά μάτια αλλά και την ιδιαίτερη αισθαντικότητα του! Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου είναι η ευαισθησία του, όπου συχνά τον παρασέρνει σε ένα κυκεώνα σκέψεων, αναζητήσεων αλλά και αγώνων, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτά που του προστάζει η καρδιά του! Αρκετά συχνά αυτό το ζώδιο, αναζητά αιτίες για να ταλαιπωρείται, να γκρινιάζει και να προβληματίζεται, ενώ έχει την τάση να παρεξηγείται πολύ εύκολα και να παίρνει πολύ προσωπικά τις καταστάσεις, με αποτέλεσμα να πληγώνεται.   Οι στόχοι ζωής  ενός Καρκίνου είναι η δημιουργία σταθερών βάσεων  και οι τομείς που απορροφάται και δίνει όλη του την προσοχή είναι η καριέρα και η οικογένεια! Το ζώδιο του Καρκίνου, αντιπροσωπεύει την ψυχή, το συναίσθημα, την αγάπη, την πατρίδα και την οικογένεια, με αποτέλεσμα όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, να έχουν ως κινητήριο μοχλό της ζωής τους, τις παραπάνω έννοιες.  Σημαντικό είναι το γεγονός ότι  το ζώδιο του Καρκίνου έχει ως κυβερνήτη πλανήτη του την Σελήνη, με αποτέλεσμα η διάθεση του να μεταβάλλεται πολύ συχνά και βιώνει με έντονο τρόπο όλες τις καταστάσεις που του προκύπτουν.  Ένας Καρκίνος, έχει ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστική μνήμη και ιδιαίτερο σύνδεσμο με τους ανθρώπους που αγαπά! Το ζώδιο του Καρκίνου δεν ξεχνά, αλλά δεν ξεχνιέται και εύκολα ....

Καρκίνος και Έρωτας

Η βαθύτερη συναισθηματική ανάγκη ενός Καρκίνου, είναι να νιώσει οικειότητα, ασφάλεια και σιγουριά από μία σχέση που θα του ξυπνά τα πιο όμορφα συναισθήματα! Ερωτεύεται  με όλη την δύναμη της ψυχής του, όμως δεν φανερώνει τις προθέσεις του , αν δεν έχει την βεβαιότητα ότι δέχεται την πλήρη ανταπόκριση.  Τα συναισθήματά του έχουν διάρκεια  και ουσία σε βάθος χρόνου και είναι το άτομο που μπορεί πραγματικά να τα δώσει όλα για τον σύντροφό του! Αναζητά μία μόνιμη, σταθερή σχέση που να έχει την προοπτική για δημιουργία οικογένειας, όμως πάντα λειτουργεί με το συναίσθημα και όχι με τη λογική, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες στιγμές που χάνει πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις που δεν έχουν την πορεία που θα ‘θελε! Στις ερωτικές του σχέσεις ο Καρκίνος, είναι αρκετά ανασφαλής, με αποτέλεσμα να εκφράζει συχνά τα παράπονά του  γκρινιάζοντας και δημιουργώντας καβγάδες που προκαλούν πρόβλημα στο ταίρι του. Θεωρείται αρκετά πιστός και στο σεξ είναι καυτό και άκρως αισθησιακό, όταν είναι σίγουρος ότι υπάρχουν αμοιβαία συναισθήματα. Ένας Καρκίνος δεν μπορεί εύκολα να πει το τελευταίο αντίο σε μία σχέση που ήταν σημαντική για τον ίδιο. Όταν αγαπά πραγματικά, δίνει πολλές ευκαιρίες και υπομένει πολλά… Αν όμως προδοθεί και εξαπατηθεί,  τότε δύσκολα μπορεί να το ξεπεράσει και να γυρίσει σελίδα …!

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Καρκίνου

Καρκίνος Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Καρκίνου

Καρκίνος και Φιλία

Στην κοινωνική του ζωή, ο Καρκίνος είναι ένας δοτικός και τρυφερός φίλος. Τα φιλαράκια του είναι για αυτόν η οικογένειά του, τα «δικά» του πρόσωπα στα οποία μπορεί να εκμυστηρευτεί τις χαρές , τις λύπες, τις ανησυχίες και οτιδήποτε του περνά από το μυαλό! Προτιμά να έχει λίγους αλλά καλούς φίλους, κολλητούς και δεν ανοίγεται εύκολα σε νέες γνωριμίες! Ο Καρκίνος είναι ο φίλος που ποτέ δεν ξεχνά το καλό ή το κακό …για αυτό λοιπόν αν τον προδώσεις, είναι δύσκολο να σου δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, ενώ αν τον βοηθήσεις, θα στο «ξεπληρώσει» εις διπλούν!

Καρκίνος και Οικογένεια

Ο Καρκίνος είναι κατεξοχήν το ζώδιο της οικογένειας! Η προτεραιότητα της ζωής του είναι να  μπορεί να διατηρεί αρμονικές σχέσεις με τα οικογενειακά του πρόσωπα αλλά και η βαθύτερη επιθυμία του είναι η οικογενειακή επέκταση. Εισπράττει συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά από την μητέρα του, τον πατέρα του, τα αδέλφια του, το σύζυγο και τα παιδιά και του αρέσει να φροντίζει τα πρόσωπα που αγαπά, σε σημείο που πολλές φορές τα καταπιέζει με την υπερβολική του αγάπη! Σίγουρα όμως, είναι εμφανές ότι το κυρίαρχο πρόσωπο στη ζωή ενός Καρκίνου είναι πάντα η μητέρα, που παίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο στη ζωή του! 

Καρκίνος Επαγγελματικά

Ένας φιλόδοξος αλλά και εργατικός επαγγελματίας είναι ο Καρκίνος, ο οποίος διψά για καταξίωση και επαγγελματική επιτυχία!  Θέλει να διατηρεί μία μόνιμη εργασία που θα του προσφέρει την οικονομική ασφάλεια που του είναι απαραίτητη, για να μπορεί στη συνέχεια να προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον στο σπίτι και στην οικογένειά του!   Στην δουλειά του, χρησιμοποιεί πολύ το ένστικτό του, έχει έντονη διαίσθηση και οι αποφάσεις που παίρνει είναι σχεδόν πάντα σωστές γιατί ακούει την εσωτερική του φωνή. Θέλει να αισθάνεται ότι είναι απαραίτητος και σημαντικός στον τομέα της εργασίας του και ότι η συνεισφορά του είναι αναγκαία και σημαντική! Αγωνίζεται σκληρά για να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους, το ελάττωμα του όμως είναι ότι λειτουργεί παρορμητικά, βιάζεται και πολλές φορές δεν έχει την ανάλογη υπομονή και επιμονή για να κατακτήσει τους στόχους της καριέρας του ! Οι επαγγελματικές δυσκολίες και αποτυχίες, αποθαρρύνουν τον Καρκίνο, ο οποίος τις περισσότερες φορές αναζητά το «κανάκεμα» και την επιβράβευση! Δεν είναι λίγες οι στιγμές που θα λειτουργήσει και ανταγωνιστικά, προκειμένου να έχει την επαγγελματική καταξίωση που του αρμόζει!  Η επαγγελματική του πορεία χαρακτηρίζεται πάντα από αλλαγές!

Καρκίνος Ιδανικά Επαγγέλματα

 Εκπαιδευτικός (Νηπιαγωγός, Δάσκαλος, Καθηγητής), ψυχολόγος, διατροφολόγος, σεφ, μέντιουμ, ζαχαροπλάστης, μαιευτήρας, οικογενειακός σύμβουλος, ιστορικός, παλιατζής, ναυτικός, αλιεύς, babysitter.

Καρκίνος Οικονομικά

Στον τομέα των οικονομικών του, ο Καρκίνος είναι από τα ζώδια που μπορεί πολύ εύκολα να ζήσει και με τα πολλά αλλά και με τα λίγα! Δεν τον νοιάζουν τα πλούτη και οι πολυτέλειες, θέλει όμως να έχει την άνεση να προσφέρει απλόχερα στο σπίτι και στην οικογένειά του, όλα τα απαραίτητα! Υπάρχουν αρκετές διακυμάνσεις στα χρήματά του, πολλές από αυτές οφείλονται στους δικούς του λανθασμένους χειρισμούς. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα του Καρκίνου, γίνονται πολλές φορές η αιτία, να σκορπάει άσκοπα τα χρήματά του, γιατί έτσι βρίσκει διέξοδο και εκτόνωση! Το shopping therapy που είναι το αγαπημένο χόμπι αυτού του ζωδίου, είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο μπορεί ο μισθός του Καρκίνου να εξανεμιστεί σε χρόνο ντε τε! Σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, μπορεί να περιοριστεί  αλλά και να στερηθεί οικονομικά ο ίδιος, αρκεί να μην λείψει απολύτως τίποτα από την οικογένεια του!

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Καρκίνος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.