Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Ιχθύ

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΙΧΘΥ
20 Φεβρουαρίου έως 20 Μαρτίου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΙΧΘΥ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΙΧΘΥ

Ευαισθησία, ρομαντισμός, διαίσθηση, διορατικότητα, φαντασία, καλλιτεχνία

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΙΧΘΥ

Ανασφάλεια, αφηρημάδα, αστάθεια, απιστία, ανευθυνότητα, μυστικότητα


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΙΧΘΥΕΙΣ

Γιάννης Πάριος, Ευγενία Μανωλίδου, Δημήτρης Χορν, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής, Μαρία Μπακοδήμου, Θέμης Γεωργαντάς, Βάνα Μπάρμπα, Μπρους Ουίλις, Ελίζαμπεθ Τέϊλορ, Τζον Μπον Τζόβι, Σάρον Στόουν, Τσακ Νόρις, Ντρου Μπάριμορ, Κερτ Ράσελ, Σίντι Κρόφορντ


Η προσωπικότητα του Ιχθύ

Πρόκειται για ένα ευαίσθητο, ονειροπόλο και πολύ συναισθηματικό πλάσμα ο Ιχθύς. Δεν λειτουργεί με τη λογική, οδηγείται καθαρά από το συναίσθημα, θέλει να εμβαθύνει τα πράγματα και δεν μένει ποτέ στην επιφάνεια των πραγμάτων. Είναι τόσο τρωτός ψυχικά και τόσο συμπονετικός, που συχνά μελαγχολεί ή γίνεται θύμα των άλλων. Η αφηρημάδα του είναι σημαντικό χαρακτηριστικό του και πολλές φορές εκνευρίζει η τάση του να «ζει στο κόσμο του». Έχει την ασυνείδητη ανάγκη να εξαρτάται από τους άλλους, και να παίρνει λίγη από τη δύναμη τους, αλλιώς νιώθει εντελώς ανίσχυρος. Νευριάζει εύκολα, με απότομες αντιδράσεις ,  είναι αρκετά εύθικτος, γεγονός που οφείλεται στην υπερβολική ευαισθησία του. Η έντονη φαντασία του και η ανάγκη του για αγάπη, τον κάνουν να λέει αρκετά ψέματα και να παρουσιάζει τελείως διαφορετική εικόνα από αυτό που πραγματικά είναι. Είναι το μοναδικό ζώδιο που μπορεί μέσα σε μια στιγμή να ξεφύγει από την σκληρή καθημερινότητα και να μεταφέρεται στο δικό του φανταστικό ιδανικό κόσμο…Με κυβερνήτη πλανήτη του τον Ποσειδώνα, είναι ένα άτομο με έντονη διαίσθηση, κλίση προς την τέχνη, όμως συχνά διχάζεται, μπερδεύεται και δεν μπορεί να εφαρμόσει πρακτικά τις ιδέες που έχει στο μυαλό του! 

Ιχθύς και Έρωτας

Ο Ιχθύς όντας πολύ συναισθηματικό ζώδιο, πιστεύει στον έρωτα και παραδίνεται με όλο το ρομαντισμό και την ευαισθησία που τον διακατέχουν. Από την αρχή κιόλας μίας γνωριμίας μιλά ποιητικά, δένεται ψυχικά και φλερτάρει κάθε φορά σαν να έχει βρει την αδερφή ψυχή του. Του αρέσει να προσφέρει όλο του το είναι στο ταίρι του και ζει τη σχέση του με ρομαντισμό και πάθος. Συχνά απογοητεύεται γιατί εξιδανικεύει τον σύντροφο, δένεται ψυχικά και φτιάχνει σενάρια για ιδανικό κοινό μέλλον. Στο σεξ είναι ασυγκράτητα παθιασμένος και εκφράζει όλα του τα συναισθήματα στο κρεβάτι. Είναι μάλλον άπιστος, αφού παρασύρεται πολύ εύκολα από πάθη και συναισθήματα, και δεν ακούει ποτέ τη λογική. Η ευαίσθητη ψυχή του δεν δέχεται καθόλου εύκολα το χωρισμό, και μπορεί να έχει και συνέπειες μελαγχολίας ή κατάθλιψης. Ακόμα κι αν είναι δική του επιλογή, οι αναμνήσεις ενός χαμένου έρωτα θα τον πονάνε για πάντα.

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Ιχθύ

Ιχθύς Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Ιχθύ

Ιχθύς και Φιλία

Ως φίλος ο Ιχθύς είναι πολύ τρυφερός, συμπονετικός και αγαπάει υπερβολικά τους φίλους του και τους κάνει πάντα να αισθάνονται σημαντικοί. Η ευαισθησία του όμως τον καθιστά ορισμένες φορές εύθικτο και προκαλούνται συγκρούσεις.

Ιχθύς και Οικογένεια

Ο Ιχθύς αγαπάει πολύ την οικογένεια γιατί εκεί ξεχνάει τις ανασφάλειες του και εκφράζεται συναισθηματικά. Νιώθει προστασία και αγάπη και αυτό του αρκεί. Ακόμα και τις στιγμές που χάνεται στο δικό του κόσμο, το τελικό του καταφύγιο θα είναι οι δικοί του άνθρωποι. Η υπερβολική ευαισθησία του ωστόσο, και η οξυθυμία του, μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο σπίτι. 

Ιχθύς Επαγγελματικά

Ο Ιχθύς είναι ένας χαρισματικός και δημιουργικός επαγγελματίας. Η δύναμη της φαντασίας του, τον βοηθάει πολύ στην δουλειά του. Ακόμα και η ανασφάλεια του μπορεί να λειτουργήσει θετικά, αφού προσπαθεί παραπάνω για να πετύχει και να αναγνωριστεί. Δεν είναι φιλόδοξος ιδιαίτερα, αλλά θα αγαπήσει πολύ την δουλειά του και θα δεθεί συναισθηματικά με κάποιους συναδέλφους και συνεργάτες και αυτό θα τον εξελίξει. Βασικό αρνητικό για την καριέρα του είναι η αφηρημάδα του, η οποία ευθύνεται στο να κάνει συχνά λάθη.

Ιχθύς Ιδανικά Επαγγέλματα

Ψυχολόγος, ψυχίατρος, χορευτής, υπάλληλος/ιδιοκτήτης γηροκομείου, ποιητής, αλιεύς, αλλεργιολόγος, ομοιοπαθητικός, νοσηλευτής, βιολόγος, ναυτικός, καπετάνιος, ναυαγοσώστης, μουσικός, μοναχός, ιερέας, σωφρονιστικός υπάλληλος.

Ιχθύς Οικονομικά

Ο Ιχθύς αγχώνεται πολύ με τα οικονομικά ζητήματα. Για το λόγο αυτό προσπαθεί να κάνει σωστούς προϋπολογισμούς και συνετή διαχείριση χρημάτων, ώστε να καλύπτει όλες του τις υποχρεώσεις. Όμως πολλές φορές η αφηρημάδα του και η κακή του μνήμη δεν τον καθιστούν ιδιαίτερα ικανό σε αυτό. Έχει την τάση, χωρίς δεύτερη σκέψη, να ξοδεύει πολλά χρήματα για τους ανθρώπους που αγαπά.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ιχθύς

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.