Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Ζυγός

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Ζυγού

Η γυναίκα Ζυγός είναι το απόλυτο θηλυκό. Γλυκιά, ευγενική, συμπαθέστατη, κοινωνική, αισθησιακή, μετρημένη αλλά και θεατρίνα, ύπουλη, πονηρή, ανασφαλής και ανταγωνιστική με άλλες γυναίκες. Εμφανίσιμη και γοητευτική ακόμα κι αν δεν είναι προικισμένη με φυσική ομορφιά, γιατί ασχολείται υπερβολικά με την εμφάνιση της. Είναι η γυναίκα που έχει τους περισσότερους καθρέφτες στο σπίτι της. Αποζητά μόνο σταθερές σχέσεις που αποσκοπούν στο γάμο. Η λέξη χωρισμός δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της και ακόμα κι αν έρθει, συνήθως δεν είναι δική της επιλογή, με αποτέλεσμα να πληγώνεται πολύ αλλά να ξεπερνάει κάθε πληγή αμέσως μόλις βρει τον επόμενο. Φροντίζει υπερβολικά τον σύντροφο σε σημείο ορισμένες φορές να τον υπηρετεί, γίνεται η ιδανική σύζυγος και νοικοκυρά και θα ανταπεξέλθει άριστα σε όποιον ρόλο αναλάβει κάθε φορά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του άνδρα. Αφοσιώνεται πλήρως στη σχέση, είναι προτεραιότητα στη ζωή της, αλλά δεν είναι απόλυτα πιστή. Μπορεί εύκολα να παρασυρθεί από φιλοφρονήσεις ή αν νιώθει ότι μία σχέση πλησιάζει στο τέλος της, θα ψάξει να πιαστεί από αλλού πριν ακόμα τελειώσει. Ο άνδρας που θα την συντροφεύσει είναι δυναμικός, ανώτερος από εκείνη, συντροφικός, καθοδηγητικός και της προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια. Θαυμάζει τους περιποιημένους άντρες, που ακολουθούν την μόδα και προβάλλουν δυναμισμό.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ζυγός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.