Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Υδροχόος

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Υδροχόου

Η γυναίκα Υδροχόος είναι ευχάριστη, ευθύς, έξυπνη, υποστηρικτική, κοινωνική, δυναμική αλλά και δήθεν, αντιρρησίας, απρόβλεπτη, ισχυρογνώμων και εγωίστρια. Δεν ντύνεται ιδιαίτερα θηλυκά ή «φορτωμένα» και αν και περιποιείται τον εαυτό της, δεν προτιμά το έντονο βάψιμο ή τα εντυπωσιακά χτενίσματα. Έχει πολλούς φίλους αλλά λίγους σταθερούς. Δεν είναι η γυναίκα που ονειρεύεται γάμο και οικογένεια και παρόλο που κάνει σταθερές μεγάλες σχέσεις, μπορεί και να μην παντρευτεί ποτέ. Δεν αντέχει τις δουλειές του σπιτιού, αλλά φροντίζει το σπίτι της για να έχει την άνεση της. Ενώ θεωρείται πιστή, σταθερή και αφοσιωμένη σύντροφος, μπορεί εύκολα να παραστρατήσει γιατί θέλει συνεχώς να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Ο άνδρας που θα την συντροφεύσει είναι δυναμικός, φιλελεύθερος, οραματιστής, τρυφερός και ειλικρινής. Την εντυπωσιάζουν οι έξυπνοι, ξεχωριστοί και δύσκολοι άντρες.

 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Υδροχόος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.