Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Τοξότης

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Τοξότη

Η γυναίκα Τοξότης είναι δυναμική, ευχάριστη, έξυπνη, αισιόδοξη, με αυτοπεποίθηση αλλά και ωμή, φλύαρη, αδέξια, εγωίστρια και ασταθής. Συνήθως έχει αθλητικό ή αδύνατο σώμα και το ντύσιμο της είναι άνετο μεν, εντυπωσιακό δε. Δεν έχει πρόβλημα με τις σταθερές σχέσεις και το γάμο, αλλά δεν την απασχολούν κιόλας. Αν μπορεί να εκφράζει την δυναμικότητα της και να έχει την ανεξαρτησία της μέσα σε μια σχέση, την κρατάει για πάντα. Δεν κάνει ποτέ τον σύντροφο της να βαρεθεί και εκείνος περνάει πολύ καλά μαζί της, αλλά ίσως της εκφράσει παράπονα για το νοικοκυριό ή τα νεύρα της. Επειδή είναι αρκετά επιπόλαιος χαρακτήρας, πολύ πιθανόν να απιστήσει για χάρη της περιπέτειας και μόνο. Ο άντρας που θα την συντροφεύσει δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι αδύναμος, πρέπει να στηρίζει τις αξίες και της ιδέες της, να σέβεται τα δικά της όρια ελευθερίας και να είναι ενεργητικός και διασκεδαστικός. Της αρέσουν οι άντρες με επιβλητική εμφάνιση και συνήθως όχι αυτοί που έχουν παραπανίσια κιλά.  

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Τοξότης

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.