Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Ταύρος

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Ταύρου

Η γυναίκα Ταύρος διαθέτει  τετράγωνη λογική, είναι υπομονετική, σταθερή, πεισματάρα, γοητευτική, επιθυμητή αλλά φαίνεται ψυχρή ορισμένες φορές!  Η ευγένεια και η γλυκύτητα την κάνουν να ξεχωρίζει και να κλέβει τις εντυπώσεις. Έχει επιβλητικό σώμα, πολλές φορές με παραπανίσια κιλά, και βαθύ, ώριμο αλλά ταυτόχρονα παιδικό βλέμμα. Θέλει μόνο σταθερές σοβαρές σχέσεις στη ζωή της που να την καλύπτουν συναισθηματικά, σεξουαλικά αλλά και υλικά κάποιες φορές. Το γεγονός ότι δεν της αρέσουν οι αλλαγές, την κάνει να μένει σε μία σχέση τελειωμένη, μόνο και μόνο για να μην αλλάξει τις συνήθειες της. Επιπλέον, πολλές φορές έχει το πείσμα και την επιμονή ότι μπορεί να καταφέρει να αλλάξει τον σύντροφο ο οποίος δεν της ταιριάζει! Είναι η πιο πιστή γυναίκα του ζωδιακού, θα απιστήσει μόνο αν δεν υπάρχουν πια συναισθήματα και πάθος στη σχέση, αλλά και πάλι μπορεί να μην χωρίσει. Είναι ήρεμη γενικά, αλλά αν νευριάσει, γίνεται αγνώριστη και δεν κάνει ποτέ πίσω. Αγαπάει την παράδοση και το κλασσικό, φροντίζει το σπίτι της και της αρέσει συνήθως το μαγείρεμα. Προσέχει πολύ την εμφάνισή της, έχει εκλεπτυσμένο γούστο και λατρεύει το φινετσάτο αλλά και ακριβό ντύσιμο!  Ο άντρας που θα την συντροφεύσει οφείλει να είναι πιστός, να καλύπτει τις συναισθηματικές και υλικές της ανάγκες, να είναι σεξουαλικά ενεργός αλλά και πολύ τρυφερός. Την γοητεύουν οι άντρες με κοινωνική καταξίωση, αρρενωπότητα, που ντύνονται όμορφα και προσεγμένα, είναι λογικοί και αγαπούν την πολυτέλεια και την καλοπέραση. 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ταύρος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.