Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Σκορπιός

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Σκορπιού

Η μυστηριώδης γυναίκα Σκορπιός έχει έναν σύνθετο, πολύπλευρο χαρακτήρα που δύσκολα μπορείς να κατανοήσεις. Το βασικό χαρακτηριστικό της είναι η διεισδυτικότητα στο βλέμμα, η ισχυρή διαίσθηση, αλλά και ο δυναμισμός της.  Είναι ευαίσθητη, άσχετα αν δεν το δείχνει, όμως δείχνει τον συναισθηματισμό της στους ανθρώπους που η ίδια θα επιλέξει. Δεν ανοίγει εύκολα τα χαρτιά της στους ανθρώπους, δεν εμπιστεύεται και έχει άμυνες. Της αρέσει να τα ξέρει όλα, κρατά μυστικά και τις περισσότερες φορές γνωρίζει τα προσωπικά πολλών ανθρώπων, χωρίς όμως να δίνει στόχο!  Διακρίνεται από την έντονη θηλυκότητά της, ενώ ο ερωτισμός της την κάνει να μένει αξέχαστη. Είναι επίμονη στους στόχους της, παθιασμένη με τη ζωή, αρκετά μοναχική κάποιες στιγμές και ιδιαίτερα πεισματάρα! Δίνει και την ψυχή της στους ανθρώπους που αγαπά, όταν όμως απογοητεύεται δεν ξεχνά, αλλά τιμωρεί με τρόπο σκληρό! Ο άνδρας που θα την συντροφεύσει πρέπει να έχει ήθος, κύρος, καλή οικονομική κατάσταση, να είναι πιστός και να νιώθει τις ψυχικές της ανάγκες. 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Σκορπιός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.