Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Παρθένος

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Παρθένου

Η γυναίκα Παρθένος είναι έξυπνη, πρακτική, ήρεμη, με αξιοθαύμαστο λέγειν, σεμνή αλλά και γκρινιάρα, απαθής, ψυχρή, υποτακτική και πολύ κλειστή. Φροντίζει συνήθως το σώμα της, αλλιώς προσέχει πολύ το ντύσιμο, τα μαλλιά ή το μακιγιάζ της. Στον έρωτα της αρέσει να την φλερτάρουν και ανταποκρίνεται εύκολα όσο κι αν φαίνεται μαζεμένη. Σαν νοικοκυρά είναι η καλύτερη αλλά μερικές φορές φθάνει στο σημείο υποχονδρίας. Στη σχέση της ή στο γάμο αφιερώνεται ολοκληρωτικά στο σύντροφο, ζει για τον υπηρετεί αλλά είναι ανικανοποίητη και το εκφράζει συνεχώς με παράπονα και γκρίνια, όσο καλή κι αν είναι η συντροφική της ζωή. Είναι πιστή και αφοσιωμένη σύντροφος, αν και πολύ εύκολα υποκύπτει στο πειρασμό του φλερτ χωρίς όμως συνήθως να προχωρήσει. Ο άνδρας που θα την συντροφεύσει οφείλει να είναι ευκατάστατος ή με σίγουρη δουλειά, να την ενθαρρύνει, να είναι αρχηγικός, τυπικός και κοινωνικά αποδεκτός. Την γοητεύουν οι άνδρες με προσεγμένο ντύσιμο και μαλλί, δεν έχει συγκεκριμένα γούστα στην εμφάνιση αλλά μπορεί η παραμικρή λεπτομέρεια που θεωρεί ότι φανερώνει ατημέλεια, να την απωθήσει. 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Παρθένος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.