Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Λέων

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Λέοντα

Η γυναίκα Λέων είναι αρχοντική, ελκυστική, εντυπωσιακή, αυτάρεσκη, εγωπαθής, παθιασμένη, έχει ζεστό φιλικό χαρακτήρα αλλά μερικές φορές θεωρείται απρόσιτη και άπιαστη. Έχει πολύ αυτοπεποίθηση αλλά ταυτόχρονα μία συνεχής έντονη ανασφάλεια αν θα είναι αρεστή. Κάνει πολλές σταθερές και αληθινές φιλίες, οι οποίες όμως, πολλές φορές κλονίζονται από την ανταγωνιστικότητα της. Της αρέσει να την φλερτάρουν συνεχώς και να έχει πολλούς θαυμαστές. Είναι πολλά τα θύματα της γοητείας της και εκείνη το απολαμβάνει. Στη σχέση της αν ερωτευτεί δίνεται ολοκληρωτικά και αγαπάει όπως καμία άλλη γυναίκα. Θεωρείται πιστή σύντροφος γιατί δεν της αρέσει γενικά η παρανομία, αρκεί ο σύντροφος να συνεχίζει να την φλερτάρει και να την διεκδικεί όσα χρόνια και να περάσουν. Το σπίτι της είναι περιποιημένο αλλά μερικές φορές παραφορτωμένο από άποψη διακόσμησης. Παντρεύεται μόνο με σκοπό τη δημιουργία οικογένειας και γίνεται άψογη μητέρα. Ο άντρας που θα την συντροφεύσει πρέπει να είναι καταξιωμένος επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, να της δείχνει συνεχώς την αγάπη, τον πόθο και τον θαυμασμό του. Γοητεύεται από άντρες χαρούμενους, διασκεδαστικούς και ξεχωριστούς και της αρέσουν μάλλον οι ψηλοί σωματώδεις τύποι.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Λέων

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.