Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Κριός

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Κριού

Η γυναίκα Κριός είναι μία ενθουσιώδης γυναίκα, συνήθως με λεπτό αλλά επιβλητικό σωματότυπο, ειλικρινής, αποφασιστική και δυναμική. Της αρέσει να ελκύει άντρες αλλά κυρίως τον σύντροφο της, τον οποίο επιλέγει γιατί κυρίως τον θαυμάζει. Της αρέσει πολύ το κυνήγι της ερωτικής κατάκτησης και καταπιέζεται από τις σχέσεις που την πνίγουν και της περιορίζουν τις ελευθερίες της. Δεν είναι άπιστη αλλά ο αυθορμητισμός της μπορεί να την κάνει να παραστρατήσει. Της αρέσει το πάθος στη σχέση της, πολλές φορές προκαλεί τσακωμούς γιατί τους θεωρεί αλατοπίπερο στον έρωτα, είναι έξυπνη κάνοντας πολλές φορές το δικό της χωρίς να το απαιτεί και ενώ δεν θεωρείται πολύ καλή νοικοκυρά, φροντίζει τον χώρο που ζει για να ζει άνετα και πρακτικά. Ο άντρας που θα την συντροφεύσει την γυναίκα που ανήκει στο ζώδιο του Κριού πρέπει να είναι κι αυτός δυναμικός, ξεχωριστός, να έχει αυτοπεποίθηση, να υποστηρίζει τις φιλοδοξίες της, να αντέχει τα νεύρα της και την τάση της ορισμένες φορές να μιλάει απότομα, να νιώθει ότι την θαυμάζει και να τροφοδοτεί τον εγωισμό της. Της αρέσουν συνήθως οι ψηλοί άντρες, με αθλητικό αλλά και ογκώδες σώμα.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Κριός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.