Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Καρκίνος

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Καρκίνου

Η γυναίκα Καρκίνος είναι γλυκιά, ευαίσθητη, ντροπαλή και προστατευτική. Όνειρο ζωής της είναι η δημιουργία παραδοσιακής οικογένειας με πολλά παιδιά και γι’ αυτό γίνεται μία πολύ αφοσιωμένη και στοργική σύντροφος. Είναι υπομονετική αλλά με πολλά ξεσπάσματα κατά καιρούς, λόγω της κυκλοθυμίας και της υπερβολικής ευαισθησίας της. Πληγώνεται πολύ με το παραμικρό εκφράζοντας το ακραία, αγαπάει τις παραδόσεις, φροντίζει το σπίτι της και αποζητά ασφάλεια στη σχέση της. Συχνά έχει πρόβλημα με αυξομειώσεις βάρους, γιατί αγαπάει πολύ το φαγητό. Ο άντρας που θα την συντροφεύσει, πρέπει να είναι τρυφερός, να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της, να την προστατεύει, να την αφήνει να τον φροντίζει με την υπερβολική τάση της για περιποίηση και να της προσφέρει ασφάλεια συναισθηματική αλλά και υλική. Θαυμάζει τους δυναμικούς και παραδοσιακούς άνδρες με έντονα αρρενωπό παρουσιαστικό. 

 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Καρκίνος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.