Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Ιχθύς

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Ιχθύ

Η γυναίκα Ιχθύς είναι ευαίσθητη, ντροπαλή, ονειροπόλα, γλυκιά, συναισθηματική, θηλυκή αλλά και αδύναμη, αφηρημένη, ανασφαλής, ξεχασιάρα, αναξιόπιστη και υποτονική. Συνήθως έχει λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου και της αρέσει το θηλυκό ντύσιμο. Ορισμένες φορές απογοητεύεται από φιλίες και κοινωνικές σχέσεις, ακόμα κι αν φταίει εκείνη. Στις σχέσεις της είναι πολύ δοτική, υποχωρητική, ρομαντική και τρυφερή. Πληγώνεται όμως εύκολα και με το παραμικρό μπορεί να έχει συναισθηματικά ξεσπάσματα με ποικίλους τρόπους. Δεν θεωρείται ιδιαίτερα πιστή γιατί ακόμα κι αν είναι τρελά ερωτευμένη, παρασύρεται εύκολα. Δεν της αρέσει το νοικοκυριό αλλά προκειμένου να κρατήσει ευχαριστημένο το σύντροφο, φροντίζει αρκετά το σπίτι. Ο άνδρας που θα την συντροφεύσει πρέπει να είναι αποφασιστικός, ρομαντικός, δραστήριος και με δυνατή προσωπικότητα. Γοητεύεται από άνδρες με δυναμική εμφάνιση, που μιλάνε ποιητικά και πολλές φορές οι ερωτικοί της στόχοι είναι απαγορευμένοι από κάποια άποψη.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ιχθύς

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.