Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Αιγόκερως

Η προσωπικότητα της Γυναίκας Αιγόκερου

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι μαζεμένη, αξιοπρεπής, υπεύθυνη, σοβαρή, αποφασιστική, δυναμική αλλά και ψυχρή, σκληρή, ειρωνική, σνομπ και απαισιόδοξη. Δεν έχει κανένα ταμπού στο ντύσιμο, μπορεί να ντυθεί πολύ αποκαλυπτικά αλλά και απόλυτα σεμνά. Παρ’ όλ’ αυτά επειδή δεν της αρέσει να προκαλεί, συνήθως επιλέγει τη δεύτερη περίπτωση. Αποζητά μόνο σταθερές σχέσεις στη ζωή της και ονειρεύεται από μικρή να κάνει οικογένεια. Στο σεξ, όσο κι αν φαίνεται ψυχρή, δεν έχει όρια και προσφέρει στον εκάστοτε σύντροφο ό, τι επιθυμεί. Είναι πιστή, δεν παρασύρεται από σαρκικές απολαύσεις, της αρέσει η μονοτονία, όμως αν κάνει μία φορά την αρχή στην απιστία μάλλον δεν θα έχει σταματημό. Γίνεται υπόδειγμα μητέρας, νοικοκυράς και συζύγου και από τη στιγμή που θα κάνει οικογένεια αφιερώνει όλο της το είναι, εκεί. Ο άνδρας που θα την συντροφεύσει οφείλει να έχει σταθερό και καλό εισόδημα, καλό κοινωνικό στάτους, να είναι ήρεμος, σοβαρός και σταθερός χαρακτήρας. Της αρέσουν οι σοβαροφανείς αρρενωποί άνδρες και γοητεύεται από άντρες με διευθυντικές θέσεις ή μεγάλους επιχειρηματίες.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Αιγόκερως

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.