Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Διδύμου

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ
21 Μαϊου έως 21 Ιουνίου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ

Κοινωνικότητα, πνευματικότητα, επικοινωνιακή ικανότητα, ενέργεια, ζωντάνια, διανοητικότητα

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ

Κυκλοθυμία, κυνισμός, διπροσωπία, αναξιοπιστία, ασυνέπεια, ανευθυνότητα, ματαιοδοξία, ψέμα


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ

Τάκης Ζαχαράτος, Μεριλίν Μονρόε, Αντώνης Ρέμος, Αντζελίνα Τζολί, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Νικόλ Κίντμαν, Γιώργος Λιάγκας, Ναόμι Κάμπελ, Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, Υβόννη Μπόσνιακ, Τζόνι Ντεπ, Ράνια Θρασκιά, Μπομπ Ντύλαν, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κλιντ Ίστγουντ, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Α. Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς


Η προσωπικότητα του Διδύμου

Ο Δίδυμος είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, συλλέκτης γνώσεων και εμπειριών που θέλει να ξέρει όλους τους κανόνες, αλλά να μην τους ακολουθεί πάντα. Με κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι επικοινωνιακός και κοινωνικός, απεχθάνεται τη μοναξιά και επιδιώκει να περιβάλλεται από κόσμο. Τον χαρακτηρίζει η κυκλοθυμία, η προσαρμοστικότητα, αλλά και η αστάθεια σε απόψεις και θέσεις, που τον καθιστά αναξιόπιστο και… το κακό παιδί του ζωδιακού. Είναι ευχάριστος, συμπαθητικός, ομιλητικός με αξιοθαύμαστη επιχειρηματολογία. Συνήθως μικροδείχνει και έχει ζωηρό βλέμμα. Συμβαδίζει εύκολα με όλες τις ηλικίες, επιλέγει όμως να βρίσκεται πάντα με άτομα νεότερα από εκείνον! Ένα περίεργο άτομο που θέλει να μαθαίνει τα πάντα αλλά και να τα μεταδίδει στους άλλους, περισσότερο για να τον θαυμάσουν. Αν τον αμφισβητήσει κάποιος, επιμένει στις απόψεις τους και ακόμα κι αν αποδειχθούν λάθος, εκείνος θα βρει τρόπο να τις παρουσιάσει ως σωστές. Πρόκειται για την χαρά της ζωής και την ψυχή της παρέας και όλοι θα θέλαμε ένα φίλο Δίδυμο να μας γεμίζει αισιοδοξία. Δίπλα σε έναν Δίδυμο, δεν θα βαρεθείς ποτέ την κουβέντα, αφού πάντα έχει κάτι νέο να σου πει, ενώ οι γνώσεις του σε κάνουν να μαθαίνεις στο πλάι του νέα πράγματα!  Αυτό το χαρούμενο,  σπιρτόζικο πλάσμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσεις, τουλάχιστον ένα από τα πολλά του πρόσωπα…

Δίδυμος και Έρωτας

Ο Δίδυμος ερωτεύεται εγκεφαλικά και για εκείνον ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι, που ξέρει να παίζει καλύτερα απ’ τον καθένα. Αγαπάει το φλερτ και δεν βιάζεται να κερδίσει το στόχο του γιατί τον καλύπτει αυτό το παιχνιδάκι ανταλλαγής ματιάς και ατάκας. Είναι όμως ασταθής στις σχέσεις του και χάνει γρήγορα τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον του. Το εγκεφαλικό ταίριασμα, η επικοινωνία και η διατήρηση της προσωπικής του ελευθερίας, είναι απαραίτητα για να διατηρήσει μία σταθερή σχέση. Αν και δεν φημίζεται για τον αισθησιασμό, το πάθος και τη σεξουαλική συχνότητα, αν υπάρχει το απαραίτητο φλερτ πριν από κάθε σεξουαλική επαφή, έχει πλούσια φαντασία που την κάνει εύκολα πράξη. Είναι από τα πλέον άπιστα ζώδια, του αρέσει το διαφορετικό και δεν σταματά ποτέ να φλερτάρει. Οδηγείται και δέχεται εύκολα τον χωρισμό, αφού προτιμά τα τελειώσει κάτι παρά να βαλτώσει.

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Διδύμου

Δίδυμος Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Διδύμου

Δίδυμος και Φιλία

Ιδιαίτερα σημαντική είναι στη ζωή ενός Δίδυμου η φιλία! Ένας Δίδυμος, έυκολα θα πιάσει κουβέντα, θα γνωρίσει κόσμο και γρήγορα θα πιάσει φιλίες, είτε από κοντά , είτε και μέσω ίντερνετ! Του αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους, διαφορετικούς από τον ίδιο και θέλει να διατηρεί φιλίες και με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα ή ζουν σε άλλη χώρα. Παρόλο που είναι αρκετά εξωστρεφής και κοινωνικός, λίγοι είναι οι πιστοί, σταθεροί του φίλοι στους οποίους μπορεί να ανοίξει ελεύθερα τα χαρτιά του! Το αρνητικό ενός Διδύμου, είναι ότι άθελά του μπορεί εύκολα να μαρτυρήσει τα μυστικά των φίλων του.

 

Δίδυμος και Οικογένεια

Στο Δίδυμο δεν αρέσει να περιορίζεται από τους κλασσικούς οικογενειακούς κανόνες. Παρ’ ολ’ αυτά είναι πολύ αγαπητό πρόσωπο στην οικογένεια, και κάποια στιγμή όλοι θα τον χρειαστούν, πράγμα που τον κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Δεν υπακούει τις εντολές των γονέων και είναι όλο υπεκφυγές. Γι’ αυτό και στα δικά του παιδιά δεν είναι καταπιεστικός, όμως τα υποχρεώνει να ακολουθήσουν τις δικές του απόψεις. Ο Δίδυμος θέλει πάνω απο όλα να είναι το καλύτερο φιλαράκι τόσο με τους γονείς του, όσο και με τα παιδιά του, τα αδέρφια ή τα ξαδέρφια του!

Δίδυμος Επαγγελματικά

Ο Δίδυμος έχει άριστες και ευχάριστες σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Έχει επιχειρηματολογία και πειθώ. Είναι γρήγορος, ικανός και έξυπνος. Η κοινωνικότητα του, τον βοηθάει πολλές φορές στην επαγγελματική του εξέλιξη. Το πρόβλημα με τον επαγγελματία Δίδυμο, είναι ότι ενώ έχει την μοναδική ικανότητα να καταπιάνεται με αρκετές διαφορετικές εργασίες συγχρόνως, δεν τις ολοκληρώνει όλες ή πέφτει συχνά σε λάθη. Δεν είναι εγωιστής και εξυπηρετεί ή βοηθά συχνά τους συναδέλφους του, χωρίς αντάλλαγμα. Ένας Δίδυμος επιλέγει πάντα ένα επάγγελμα το οποίο σχετίζεται με την επικοινωνία, την μετακίνηση ή και τα ταξίδια

Δίδυμος Ιδανικά Επαγγέλματα

Πωλητής, δημόσιες σχέσεις, δημοσιογράφος, τηλεφωνητής, σερβιτόρος, μετρ, διαφημιστής, ταχυδρόμος, αρθρογράφος, οδηγός, εκφωνητής ραδιοφώνου, προγραμματιστής, πιλότος, φωτογράφος, διπλωμάτης, μεταφορέας.

Δίδυμος Οικονομικά

Ο Δίδυμος λόγω της ενθουσιώδους και ζωηρής του φύσης, ξοδεύει πολύ. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για κοινωνικές υποχρεώσεις ή ταξίδια. Επίσης είναι πολύ επιρρεπής στο να κερνάει φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Παρ’ όλα αυτά, έχει έξυπνο και πολυμήχανο μυαλό και καταφέρνει σχεδόν πάντα να αντεπεξέρχεται οικονομικά στις υποχρεώσεις του. Μέχρι και τελευταία στιγμή, θα βρει τρόπο να διαχειριστεί τα οικονομικά του, έτσι ώστε να μην ξεμείνει.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Δίδυμος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.