Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Ζυγός

Η προσωπικότητα του Άντρα Ζυγού

Ο άνδρας Ζυγός είναι γοητευτικός, ευγενικός, πράος, διπλωμάτης, συναισθηματικός αλλά και αναποφάσιστος!  Ακόμα κι αν δεν έχει ιδιαίτερα εμφανισιακά χαρίσματα καταφέρνει να είναι ελκυστικός αλλά και ... νάρκισσος. Έχει πολλούς φίλους, είναι αγαπητός, δημοφιλής και με καλούς τρόπους . Του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις και ο γάμος αποζητώντας από νεαρή σχετικά ηλικία την δημιουργία οικογένειας! Ένας άντρας Ζυγός είναι ερωτευμένος με τον ίδιο τον έρωτα. Γίνεται ο ιδανικός σύντροφος, προσφέροντας στην σύντροφο  του οτιδήποτε αυτή επιθυμεί. Σε κάθε σχέση του προσαρμόζεται  ανάλογα με τα «θέλω» της γυναίκας. Αυτός ο τέλειος άντρας , κάθε άλλο παρά πιστός θεωρείται. Δεν σταματάει ποτέ το φλερτ, μπορεί να μην κυνηγά παράνομες σαρκικές απολαύσεις, αλλά αρέσκεται στο να κάνει παράλληλες σχέσεις και πριν από κάθε χωρισμό του συνήθως έχει βρει ήδη την αντικαταστάτρια. Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει μπορεί να είναι οποιοσδήποτε τύπος γυναίκας αρκεί να είναι δυναμική και να διατηρεί αρμονία και ισορροπία στη σχέση τους. Του αρέσουν οι γυναίκες με έντονη θηλυκότητα , με αρμονικό σώμα και όχι έντονα χαρακτηριστικά προσώπου.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ζυγός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ζυγού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ζυγός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.