Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Υδροχόος

Η προσωπικότητα του Άντρα Υδροχόου

Ο άνδρας Υδροχόος είναιχαρισματικός, φιλικός, ευχάριστος, ανοιχτόμυαλος, εφευρετικός, αξιοθαύμαστος αλλά και απρόβλεπτος, ανήσυχος, εγωιστής και δύσπιστος. Αρέσκεται στο να κάνει φιλίες με άτομα και από τα δύο φύλα. Δεν του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις και ο γάμος και είναι το ζώδιο με τους περισσότερους ορκισμένους εργένηδες. Παρόλ’ αυτά ένας Υδροχόος κάνει συχνά μακροχρόνιες σχέσεις λόγω της σταθερότητας του χαρακτήρα τους, αρκεί βέβαια να μην του στερηθεί ποτέ η ελευθερία του από τη σύντροφο. Δεν αντέχει την πίεση και τους περιορισμούς. Δεν θεωρείται πιστός, αλλά αν η σύντροφος δεν τον κάνει να βαρεθεί στην καθημερινότητα τους και στο κρεβάτι, μπορεί να είναι σίγουρη. Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει, πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλη, ανεξάρτητη, να είναι συγχρόνως και φίλη του και ερωμένη, να μην γκρινιάζει, να μην είναι το παραδοσιακό πρότυπο συζύγου, να νοιάζεται για το γενικό καλό και να μπορεί να ανταλλάξει ιδέες και απόψεις μαζί του. Του αρέσουν οι γυναίκες με παιχνιδιάρικο ύφος, με ξεχωριστό ντύσιμο, που είναι έξυπνες και ομιλητικές.  

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Υδροχόος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Υδροχόου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Υδροχόου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Υδροχόος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.