Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Τοξότης

Η προσωπικότητα του Άντρα Τοξότη

Ο άνδρας Τοξότης είναι αισιόδοξος, ανοιχτοχέρης, δραστήριος, αντικειμενικός, ξεχωριστός, χαρούμενος, χιουμορίστας αλλά και εγωιστής! Είναι αθυρόστομος, γυναικάς και  αργεί να ωριμάσει . Συνήθως είναι αθλητικός τύπος και γενικά του αρέσει να φοράει άνετα ρούχα ακολουθώντας όμως πάντα τις τάσεις της μόδας. Στις σχέσεις του είναι ασταθής και απρόβλεπτος. Κυνηγάει πολύ την υποψήφια σύντροφο και την κάνει να νιώθει σπουδαία, μέχρι όμως να κατακτήσει τον στόχο του .... Ο άντρας Τοξότης αποζητά την ελευθερία και την ανεξαρτησία του, διψώντας για νέες εμπειρίες! Ένας άνδρας Τοξότης θεωρείται από τους πλέον άπιστους, γιατί εκτός του ότι βαριέται εύκολα, αφήνει χωρίς δισταγμό τον ενθουσιασμό του να τον παρασύρει. Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει πρέπει να είναι δυναμική, αληθινή, δραστήρια, διασκεδαστική και να αφήνει χώρο και την ελευθερία του. Του αρέσουν μάλλον τα αθλητικά ή δυνατά γυναικεία σώματα και το εντυπωσιακό ντύσιμο στις γυναίκες.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Τοξότης

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Τοξότη στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Τοξότη βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Τοξότης; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.