Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Ταύρος

Η προσωπικότητα του Άντρα Ταύρου

Ο άντρας  Ταύρος είναι σοβαρός, λιγομίλητος, αργοκίνητος αλλά ευχάριστος και πολύ γοητευτικός. Είναι συνήθως πολύ αρρενωπός εμφανισιακά και σωματώδης και με πολύ εκφραστικό πρόσωπο. Προτιμά την ηρεμία και την σταθερότητα στην ζωή του, γεγονός που ορισμένες φορές τον καθιστά λίγο βαρετό ή και προβλέψιμο! Το βέβαιο είναι ότι με έναν άντρα Ταύρο ξέρεις που πατάς, που βρίσκεσαι και νιώθεις ασφάλεια στο πλευρό του! Ο αισθησιασμός που εκπέμπει δεν σβήνει το ενδιαφέρον των γυναικών για εκείνον.  Δεν του αρέσουν οι ερωτικές περιπέτειες της μίας βραδιάς,  αλλά προτιμά τις μακροχρόνιες ουσιαστικές σχέσεις. Στις σχέσεις του είναι πεισματάρης, απαιτητικός  και ... «αγύριστο κεφάλι» ! Είναι  όμως πιστός αρκεί να αισθάνεται ερωτικά επιθυμητός.  Ένας άντρας Ταύρος φαίνεται ήσυχος και πράος, να θυμάσαι όμως  ότι ακόμα και τα φαινόμενα κάποιες στιγμές απατούν! Όταν το ποτήρι ξεχειλίσει ο άντρας αυτός γίνεται σαν Ταύρος σε υαλοπωλείο και μετά εξαφανίζεται! Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει πρέπει να είναι μυστηριώδης, να του εμπνέει εμπιστοσύνη, να μαγειρεύει καλά, να είναι σοβαρή αλλά όχι σοβαροφανής και να αγαπάει το συχνό σεξ. Έλκεται από γυναίκες με θηλυκό προσεγμένο ντύσιμο και αρμονικές καμπύλες.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ταύρος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ταύρου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ταύρος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.