Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Σκορπιός

Η προσωπικότητα του Άντρα Σκορπιού

Ο άντρας Σκορπιός είναι μυστηριώδης, λιγομίλητος, ευαίσθητος, πολύ ερωτικός, δυναμικός, ευθύς αλλά και ζηλιάρης! Την καχυποψία και την εκδικητικότητα τις έχει στο τσεπάκι του και μπορεί να γίνει πολύ σκληρός, ιδιαίτερα αν νιώσει ότι έχει αδικηθεί! Ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, έχει πάθος, βαθύ και ουσιαστικό συναίσθημα αλλά και πολύ έντονη σεξουαλικότητα... Δεν ανοίγεται εύκολα συναισθηματικά, θέλει πρώτα να ψυχολογήσει και να εμπιστευτεί το άτομο που έχει δίπλα του και στην συνέχεια να αφεθεί! Το σεξ παίζει πολύ σπουδαίο ρόλο στη ζωή του άντρα Σκορπιού.... Μπορεί να βρίσκεται ερωτικά με μία γυναίκα που δεν την εκτιμά, αλλά του ξυπνά μέσα του τα ιδιαίτερα ερωτικά του ένστικτα. Όταν όμως ο άντρας Σκορπιός αγαπήσει πραγματικά, δίνεται ολοκληρωτικά, έχει όμως και τις απαιτήσεις του ....Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει πρέπει να είναι σοβαρή, σεμνή, να μην προκαλεί και να είναι κατά κάποιο τρόπο το  πιόνι του. Τον γοητεύουν οι δύσκολες γυναίκες, με ζεστό χαμόγελο, με σέξι αλλά όχι προκλητικό παρουσιαστικό.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Σκορπιός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Σκορπιού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Σκορπιού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Σκορπιός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.