Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Παρθένος

Η προσωπικότητα του Άντρα Παρθένου

Ο άντρας  Παρθένος είναι ήρεμος, συγκρατημένος, σοβαρός, εξυπηρετικός, ευγενικός, ιπποτικός, διεκδικητικός αλλά και ιδιότροπος! Η ψυχρότητα,  η κριτική του καθώς και η τελειομανία του είναι οι λόγοι που τον κάνουν ιδιαίτερα αλλά και μυστήριο.  Έχει συνήθως συμπαθητικό  και ήρεμο πρόσωπο, η εμφάνιση του είναι προσεγμένη δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες γιατί αυτές κάνουν για τον άντρα Παρθένο την διαφορά. Είναι εργασιομανής, τυπικός και τηρεί συνέπεια τόσο στα επαγγελματικά και οικονομικά του όσο και στα προσωπικά του! Στα αισθηματικά του ο άντρας Παρθένος προτιμά το έξυπνο και διακριτικό φλερτ,  αγαπάει την επικοινωνία, ειδικά μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων.  Δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός και προτιμά να δείξει τα συναισθήματά του με πράξεις!  Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει  πρέπει να είναι ανεξάρτητη, δυναμική αλλά και καλή  νοικοκυρά...

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Παρθένος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Παρθένου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Παρθένου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Παρθένος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!