Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Λέων

Η προσωπικότητα του Άντρα Λέοντα

Ο άντρας Λέων είναι περήφανος, ξεχωριστός, δυναμικός, εγωιστής, εντυπωσιακός, εύθικτος και απαιτητικός. Είναι γενναιόδωρος αλλά πάντα αποζητά την αναγνώριση και την δοτικότητα.  Κάνει σταθερές φιλίες, και σχέσεις συνήθως όμως με άτομα κατώτερα από τον ίδιο, είτε  εμφανισιακά, είτε επαγγελματικά ή οικονομικά.  Ζει για το φλερτ, είναι κυνηγός και επιδιώκει να έχει πολλές ερωτικές κατακτήσεις πράγμα που το καταφέρνει. Δεν δεσμεύεται εύκολα γιατί δεν θέλει να αφήσει το παιχνίδι του έρωτα, αλλά όταν το κάνει κρατάει μακροχρόνιες σχέσεις!  Διακρίνεται για τη σταθερότητα του χαρακτήρα του καθώς και για το πείσμα και την επιβλητικότητά του! Ενώ δεν έχει τάσεις απιστίας, μπορεί εύκολα να το κάνει αν τον παινέψουν πολύ ή αν του αφυπνίσουν την ανάγκη του για ερωτικό παιχνίδι. Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει πρέπει να του αποδεικνύει λεκτικά και έμπρακτα τον θαυμασμό και τον έρωτα της διαρκώς, να έχει πάθος, να περιποιείται την εμφάνιση της και να εξαρτάται από εκείνον. Οι γυναίκες που τον γοητεύουν είναι εντυπωσιακές, όμορφες, ξεχωριστές, με πλούσια μαλλιά και επιβλητικό θηλυκό περπάτημα. Θέλει στο πλάι του να έχει μία γυναίκα που θα την θαυμάζει και θα καμαρώνει για αυτήν!  Αγαπά τα παιδιά και θέλει να κάνει οικογένεια αρκεί πρώτα να έχει κατοχυρώσει ότι δεν θα λείψει τίποτα από το σπιτικό του! Γίνεται ένας καλός σύζυγος μα πολύ περισσότερο ένας άριστος πατέρας!

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Λέων

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Λέοντα στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Λέοντα βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Λέων; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.