Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Κριός

Η προσωπικότητα του Άντρα Κριού

Ο άντρας Κριός είναι συνήθως πολύ αρρενωπός με δυναμική και επιβλητική ματιά και έκφραση. Είναι θαρραλέος, επιθετικός, αυθόρμητος και του αρέσει να παίρνει αυτός όλες τις πρωτοβουλίες. Η βαθύτερη ανάγκη του είναι να μπορεί να έχει πολύ γρήγορα την εξέλιξη και την πρωτιά τόσο στον έρωτα, όσο και στην καριέρα και στο χρήμα. Στα αισθηματικά του ο άντρας Κριός θέλει να είναι ο κυνηγός και να μην νιώθει δεδομένη και σίγουρη την γυναίκα που τον ενδιαφέρει. Πριν συνάψει σχέση, του αρέσει το παιχνίδι και θεωρεί την διεκδίκηση μόνο ανδρικό προνόμιο. Τον έλκουν οι γυναίκες με δυναμική εμφάνιση αλλά ήπια και ζεστή συμπεριφορά, περιποιημένες και θηλυκές. Ως σύντροφος είναι πολύ δυναμικός, ενθουσιώδης, του αρέσει να είναι αρχηγός στη σχέση! Είναι αρκετά ευθύς αλλά και αρκετές στιγμές γίνεται «ωμός» στην έκφραση των συναισθημάτων του. Θεωρείται άπιστος λόγω της παρορμητικότητας του, αν και όταν είναι πραγματικά ερωτευμένος δεν «ψάχνεται». Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει οφείλει να βρει τον τρόπο να διαχειρίζεται τις εκρήξεις του καθότι είναι πολύ νευρικός. Απαραίτητο είναι να του δίνει ελευθερίες και να μην τον πνίγει με τις απαιτήσεις της. Ένας άντρας Κριός έχει ανάγκη από θαυμασμό και επιβεβαίωση , αρκεί να μην το παρακάνεις.... Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως ένας άντρας που ανήκει στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, θέλει πάντα να έχει την πρωτιά, την πρωτοβουλία  και να είναι ο ... "αρχηγός"! 

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Κριός

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Κριού βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Κριός; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.