Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Καρκίνος

Η προσωπικότητα του Άντρα Καρκίνου

Ο άντρας Καρκίνος είναι ευαίσθητος και συναισθηματικός. Έχει γλυκό πρόσωπο και προσιτό υγρό βλέμμα. Αγαπά τις παραδόσεις, την οικογενειακή εστία και είναι ιδιαίτερα στοργικός. Ορισμένες φορές μπερδεύει και ενδεχομένως κουράζει την σύντροφό του, με την κυκλοθυμία και την γκρίνια του, ενώ οι ξαφνικές εκρήξεις και οι γκρίνιες του πραγματικά κουράζουν. Η τρυφερότητά  και η  γλυκύτητα των εκφραστικών του τρόπων τον κάνουν αξιαγάπητο. Υπάρχει όμως  μία προσκόλληση, υπερβολική μερικές φορές, με την οικογένεια του, ιδιαίτερα με την μητέρα του που παίζει σπουδαίο ρόλο στην ψυχοσύνθεσή του. Ο άντρας Καρκίνος πληγώνεται εύκολα, γι’ αυτό προτιμά γυναίκες με λεπτούς και σεμνούς τρόπους. Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει, θέλει να του προσφέρει ασφάλεια, να του εμπνέει εμπιστοσύνη, να έχει ταυτόχρονο ρόλο συζύγου, ερωμένης αλλά και μητέρας απέναντι του, να τον αφήνει να την προστατεύει ολοκληρωτικά αλλά και εκείνη να τον προστατεύει και να τον φροντίζει ανελλιπώς, αντίστοιχα. Τον γοητεύουν γυναίκες με σεμνή θηλυκότητα, καμπύλες και παιδικότητα στην εμφάνιση αλλά και στη συμπεριφορά τους.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Καρκίνος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Καρκίνου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Καρκίνου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Καρκίνος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.