Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Ιχθύς

Η προσωπικότητα του Άντρα Ιχθύ

Ο άνδρας Ιχθύς είναι ευαίσθητος, τρυφερός, ρομαντικός, ονειροπόλος, συναισθηματικός αλλάοξύθυμος, παραπονιάρης, ασταθής και  αδιάφορος. Στις σχέσεις του επιδιώκει ρομαντισμό και έντονο βαθύ συναίσθημα. Νοιάζεται πολύ για τις ψυχικές και τις ερωτικές ανάγκες της συντρόφου προσφέροντας της ό, τι χρειάζεται. Από την άλλη μεριά όμως είναι αρκετά ανεπαρκής στο να καταλάβει τις ουσιαστικές και πρακτικές ανάγκες μίας γυναίκας. Έχει έντονα ξεσπάσματα αλλά ηρεμεί γρήγορα. Θεωρείται πολύ άπιστος σύντροφος και μπορεί να απατήσει για συναισθηματικούς ή σαρκικούς λόγους αλλά και για λόγους επιβεβαίωσης του εαυτού του. Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει πρέπει να είναι δυναμική, ευαίσθητη, να μπορεί σε μερικά θέματα να είναι εκείνη «αρχηγός», να τον φροντίζει και να του δείχνει συνεχώς την αγάπη της. Του αρέσουν οι πολύ θηλυκές γυναίκες, που μοιάζουν με νεράιδες και προτιμά τα φορέματα και τις φούστες από τα παντελόνια.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Ιχθύς

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Ιχθύ βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Ιχθύς; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.