Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Δίδυμος

Η προσωπικότητα του Άντρα Διδύμου

 Ο άντρας Δίδυμος είναι ευφυής, συμπαθητικός, υπερκινητικός, επικοινωνιακός, ξέρει πάντα τι να πει, ακόμα κι αν πρόκειται να υποδυθεί κάποιο ρόλο. Είναι χαρούμενος, ξέρει να περνάει καλά , έχει πολλές γνωριμίες και αρκετές γυναικείες κατακτήσεις, άσχετα αν δεν είναι και ο πιο σούπερ εμφανισιακά. Δεν αγαπάει τη δέσμευση και ωριμάζει πολύ αργά με αποτέλεσμα να παντρεύεται και να κάνει οικογένεια συνήθως σε μεγάλη ηλικία. Αν ερωτευτεί όμως, αγαπάει εγκεφαλικά και αληθινά. Στη σχέση του είναι ευχάριστος σύντροφος, δεν αφήνει ποτέ να βαλτώσει ο δεσμός του, αποζητά συνεχώς την επικοινωνία με τη σύντροφο, όμως γκρινιάζει συχνά, μερικές φορές δεν ικανοποιείται με τίποτα και θεωρεί πως έχει μόνο αυτός δίκιο στις διαφωνίες. Δεν θεωρείται πιστός σύντροφος και ακόμα κι αν δεν απιστήσει σαρκικά, δεν σταματά μέχρι και σε μεγάλη ηλικία να φλερτάρει. Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει πρέπει να του δίνει πολύ ελευθερία, να μην τον ανακρίνει ή ελέγχει, να προτιμά την επικοινωνία παρά τη σαρκική επαφή και να παίρνει σοβαρά τις απόψεις του ακόμα κι αν τις αλλάζει διαρκώς. Θαυμάζει τις πνευματώδεις, κοινωνικές και παιχνιδιάρες γυναίκες, με ελκυστικό πρόσωπο και σώμα, που θα χρειαστεί να τις διεκδικήσει αρκετά πριν τις κερδίσει.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Δίδυμος

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Διδύμου στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Διδύμου βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Δίδυμος; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.