Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Άντρας Αιγόκερως

Η προσωπικότητα του Άντρα Αιγόκερου

Ο άνδρας Αιγόκερως είναι σοβαρός, προσγειωμένος, φιλόδοξος, αρρενωπός, λογικός και τέλειος επαγγελματίας! Βαδίζει μόνο βάση λογικής, σαν ένα καλά προγραμματισμένο ρομποτάκι για το λόγο αυτό πολλές φορές γίνεται ψυχρός, απότομος αλλά και σκληρός!  Το χρήμα παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του και δεν το σκορπά εύκολα, παρά μόνο σε ουσιαστικά πράγματα!  Η καταξίωση και η κοινωνική του εικόνα είναι στοιχεία πολύ σημαντικά για τον ίδιο! Στην εξωτερική του εμφάνιση ο άντρας Αιγόκερως είναι κομψός, τραβώντας  εύκολα την προσοχή με το παρουσιαστικό του. Στην προσωπική του ζωή, αναζητά μία σταθερή σχέση, με γυναίκα που θα είναι στο ίδιο ή και σε καλύτερο  οικονομικό ή κοινωνικό στάτους από τον ίδιο!  Θεωρείται πιστός αλλά αν απιστήσει είναι ικανός να το κάνει με τον πιο ανήθικο τρόπο ή με το πιο λάθος άτομο γιατί βάζει τελείως υποκειμενικά όρια ήθους. Η γυναίκα που θα τον συντροφεύσει πρέπει οπωσδήποτε να έχει κύρος και καλή κοινωνική εικόνα. Τον εντυπωσιάζουν οι γυναίκες με παραδοσιακή θηλυκότητα, που φαίνεται ότι περιποιούνται και φροντίζουν την εικόνα τους.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Αιγόκερως

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.