Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Χαρακτηριστικά Αιγόκερω

ΓΕΝΕΘΛΙΑ
ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
22 Δεκεμβρίου έως 19 Ιανουαρίου
ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Υπευθυνότητα, κύρος, σοβαρότητα, επαγγελματισμός, φιλοδοξία, πειθαρχεία, αξιοπιστία

ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ψυχρότητα, δογματικότητα, συμφεροντολογία, απαισιοδοξία, σνομπισμός, τσιγκουνιά, σκληρότητα


ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Δήμητρα Ματσούκα, Σάκης Ρουβάς, Κατερίνα Καραβάτου, Θέμος Αναστασιάδης, Ντίνα Κώνστα, Αριστοτέλης Ωνάσης, Έλενα Παπαβασιλείου, Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Λαγκάρντ, Νίκολας Κέιτζ, Κέιτ Μος, Ρίκι Μάρτιν, Τζάνις Τζόπλιν, Ζαν ντ Αρκ, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Δέσποινα Καμπούρη


Η προσωπικότητα του Αιγόκερου

Με κυβερνήτη τον Κρόνο, ο Αιγόκερως όλη του τη ζωή εργάζεται ευλαβικά και ακούραστα, για να φτάσει την κορυφή, σε όλους τους τομείς. Είναι φιλόδοξος και μεγαλεπήβολος. Κρατάει απόσταση από τους άλλους, καθώς δεν τον γεμίζει η πλούσια κοινωνική ζωή, έτσι ώστε ορισμένες φορές να θεωρείται σνομπ και ψυχρός. Λειτουργεί μόνο με γνώμονα τη λογική, τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα. Θέλει επαγγελματική επιτυχία, οικονομική ασφάλεια και τη δημιουργία της τέλειας οικογένειας. Για τα παιδιά του μπορεί να εργαστεί πολύ σκληρά, προκειμένου να μην τους λείψει τίποτα. Είναι σοφός και ήρεμος και σπάνια έχει νευρικά ξεσπάσματα, αφού η αντίδραση του είναι συνήθως ο καυστικός, σκληρός και ειρωνικός λόγος. Δεν εκφράζει εύκολα συναισθήματα αλλά έτσι κι αλλιώς τα αναπτύσσει κι αυτά, αφού πρώτα εγκριθούν από το μυαλό του. Αντιθέτως, όσον αφορά την οικογένεια, έχει τα βαθύτερα και αληθινότερα συναισθήματα από κάθε άλλο ζώδιο. Ο Αιγόκερως αντιλαμβάνεται άριστα την πραγματικότητα και μπορεί καλύτερα από τον καθένα να αντιμετωπίσει την όποια δυσκολία…

Αιγόκερως και Έρωτας

Ερωτεύεται πολύ δύσκολα ο Αιγόκερως. Κι αυτό, γιατί αξιολογεί προσεκτικά τον άλλο και ερωτεύεται τα προτερήματα του. Γι’ αυτόν ο έρωτας δεν είναι τυφλός αλλά λογικός. Το φλερτ του είναι συγκρατημένο αλλά γοητευτικό. Στις σχέσεις του είναι σταθερός και σωστός σύντροφος αλλά επηρεάζεται πολύ από την κοινή γνώμη, πράγμα που επιδρά πολύ στην πορεία της σχέσης. Επίσης ενώ δένεται πολύ με το ταίρι του, χαρακτηρίζεται κάποιες φορές ψυχρός και απόμακρος. Στο σεξ όμως αλλάζει πρόσωπο. Του αρέσει η ένταση και το χωρίς όρια σεξ. Η σεξουαλική του ζωή γίνεται όλο και καλύτερη μεγαλώνοντας. Ενώ σε θέματα πίστης, υπακούει σε κανόνες και νόμους, μπορεί να υπάρξει και άπιστος, για το λόγο ότι συχνά σκέφτεται μόνο τον εαυτό του χωρίς ενοχές. Σε περίπτωση χωρισμού ο Αιγόκερως απογοητεύεται αρκετά, όχι τόσο για συναισθηματικούς λόγους αλλά ως προσωπική του αποτυχία. Γι’ αυτό το λόγο, κάνει πολύ υπομονή, πριν το επιλέξει ο ίδιος.

Τα ιδανικά ταιριάσματα του Αιγόκερω

Αιγόκερως Sex & Ερωτικά Μηνύματα

Μάθε όλα τα πικάντικα της ερωτικής συμπεριφοράς του Αιγόκερω

Αιγόκερως και Φιλία

Ο Αιγόκερως έχει ελάχιστους φίλους, γιατί αφενός αγαπάει τη μοναξιά του, αφετέρου είναι πολύ επιλεκτικός. Όπως και να’ χει είναι λογικός και προστατευτικός φίλος, ακόμα κι αν μερικές φορές φέρεται ψυχρά, σκληρά και ίσως σνομπάρει τους φίλους του για τη δουλειά ή την οικογένεια του.

Αιγόκερως και Οικογένεια

Για τον Αιγόκερω η οικογένεια είναι το ύψιστο αγαθό. Την προστατεύει και την στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και μπορεί να χρειαστεί να δουλέψει πολύ σκληρά αν προκύψουν οικονομικά προβλήματα μέσα στο σπίτι. Ως παιδί, πιθανόν να έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο πατέρα του και ως γονιός, παρόλη την αυστηρότητα του, θεωρείται πρότυπο.

Αιγόκερως Επαγγελματικά

Ο Αιγόκερως είναι απόλυτα αφοσιωμένος επαγγελματίας, αγαπάει την δουλειά του όποια κι αν είναι αυτή, και δουλεύει σκληρά και με συνέπεια, χωρίς να τον ενοχλεί η κούραση. Κρατάει τυπικές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, ίσως και ψυχρές και γίνεται φιλικός μόνο αν τον συμφέρει. Είναι πολύ φιλόδοξος, δεν τα παρατάει ποτέ, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό το οποίο ασχολείται και δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να του σταθεί εμπόδιο.

Αιγόκερως Ιδανικά Επαγγέλματα

Αρχαιολόγος, διευθυντής, δάσκαλος, βοσκός, σύμβουλος επιχειρήσεων, δημόσιος υπάλληλος, επιχειρηματίας, ορθοπεδικός, οδοντίατρος, οδοντοτεχνίτης, υπάλληλος/ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου, πολιτικός.

Αιγόκερως Οικονομικά

Ο Αιγόκερως δίνει πολύ σημασία στο χρήμα. Είναι άριστος οικονομικός διαχειριστής και θέλει οπωσδήποτε να μην έχει χρέη και υποχρεώσεις και τα τακτοποιεί άμεσα. Δεν κάνει έξοδα, παρά μόνο τα αναγκαία ή μόνο για την οικογένεια του, ακόμα κι αν είναι άνετος οικονομικά. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν τσιγκούνη αλλά είναι απλά μεθοδικός και προνοητικός.

Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων! Διάλεξε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε τα πάντα για το αστρολογικό του προφίλ!

Ο Αστρολογικός σου Χάρτης

"Δια Χειρός" Κώστα Λεφάκη

Ο αγαπημένος σου αστρολόγος ετοιμάζει

«αποκλειστικά για σένα» που είσαι Αιγόκερως

την Προσωπική Αστρολογική σου Ανάλυση.

Δωρεάν οι προβλέψεις για το ζώδιο του Αιγόκερω στο email σου
Προσωπική πρόβλεψη Αιγόκερω βασισμένη στον αστρολογικό χάρτη!

Πως θα εξελιχθούν οι επόμενες μέρες σε έρωτα, χρήμα, καριέρα για σένα που είσαι Αιγόκερως; Μάθε όλες τις προσωπικές προβλέψεις σου, βασισμένες στο ωροσκόπιο σου!

Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.