Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζυγός και Σεξ - Ερωτικές προτιμήσεις του Ζυγού

Ζυγός και σεξουαλική προτίμηση

Τον ερεθίζει ένα καλογυμνασμένο, ερωτικό κορμί με σέξι καμπύλες. Τον διεγείρουν τα ακριβά δαντελωτά εσώρουχα και είναι από τους ερωτικούς συντρόφους που θα δημιουργήσουν ένα πολύ ρομαντικό, ερωτικό περιβάλλον, προκειμένου να απολαύσουν το σεξ στο έπακρο. Πριν τη σεξουαλική του δραστηριότητα έχει φροντίσει να διακοσμήσει το χώρο με πολλά αρωματικά κεριά και χαμηλό φωτισμό, έχει βάλει στο CD player την αγαπημένη του χαλαρή μουσική και έχει μεριμνήσει για τη σαμπάνια και τις φράουλες με τη σαντιγί. Μπορεί κατά τη διάρκεια του σεξ να μην παίρνει και πολλές πρωτοβουλίες, όμως κάθε κίνησή του χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό! Του αρέσει να ανακαλύπτει όλες τις ερωτικές ζώνες του συντρόφου του, να δοκιμάζει νέες ερωτικές προτάσεις, αλλά απεχθάνεται τη χυδαιότητα ή το «ωμό» σεξ!

Η ερωτική ταυτότητα του Ζυγού

Η σεξουαλικότητα του Ζυγού χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και αισθησιασμό. Για να μπορέσει να δώσει και να πάρει ερωτική ικανοποίηση πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα. Σέβεται απόλυτα τις ανάγκες του συντρόφου του, δέχεται κάθε κριτική και προσπαθεί πάντα με τα ερωτικά του τερτίπια να οδηγεί τον παρτενέρ του στον... έβδομο ουρανό! Το σεξ με το Ζυγό σίγουρα αυξάνει την αδρεναλίνη στα ύψη, γιατί φροντίζει πάντα και την κάθε μικρή λεπτομέρεια, προκειμένου να διεγείρει όλες τις αισθήσεις του ερωτικού του συντρόφου! Δεν του αρέσουν οι extreme ερωτικές στάσεις που απαιτούν κόπο και μεγάλη σωματική δραστηριότητα. Προτιμά χαλαρές κινήσεις και άνετες, ξεκούραστες στάσεις που θα τον κάνουν να νιώθει πολύ κοντά στο ταίρι του, χωρίς να τον... λαχανιάσουν! Αν νιώσει σεξουαλικά παραμελημένος, μπορεί εύκολα να παρασυρθεί στο... «παράνομο σεξ», προκειμένου να πάρει την επιβεβαίωση που ζητά.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

ΖΩΔΙΑ & ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑΤαιριάζουν τα ζώδια σας για σχέση;
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.