Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Τοξότης και Σεξ - Ερωτικές προτιμήσεις του Τοξότη

Τοξότης και σεξουαλική προτίμηση

Μία από τις μεγαλύτερες ερωτικές επιθυμίες του Τοξότη είναι να αποκτήσει έναν μεγάλο αριθμό σεξουαλικών εμπειριών, πριν βρεθεί το... «λιμάνι» που θα αράξει. Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις σεξ σε περίεργα δημόσια μέρη, όπως σε κάποιο πάρκο, στη θάλασσα, ή στο αυτοκίνητο; Αν ναι, τότε ο Τοξότης σίγουρα είναι το ταίρι που θα κάνει τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα, αφού και εκείνος θέλει να γεύεται το ρίσκο, την περιπέτεια και την πρωτοτυπία στη σεξουαλική του ζωή. Το ερωτικό κυνήγι είναι το αγαπημένο του παιχνίδι στο σεξ, γι αυτό και είναι διατεθειμένος να σε διεκδικήσει, μέχρι να καταφέρει να σε ρίξει στο κρεβάτι του! Του αρέσει να τον αιφνιδιάζουν με σεξουαλικές προκλήσεις- προσκλήσεις και όταν στο σεξ δεν υπάρχει δράση... βαριέται και προτιμά να παίξει Playstation ή να κάνει shopping therapy με τα φιλαράκια του!

Η ερωτική ταυτότητα του Τοξότη

Το σεξ είναι ένα διεγερτικό ερωτικό παιχνίδι, που εύκολα το βαριέται, γι αυτό και θέλει να έχει εναλλαγές. Ο παρορμητισμός είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία του. Μπορεί να περάσει μία βραδιά σεξ με ένα άτομο χωρίς να σκεφτεί πρώτα, αν η επιλογή του είναι σωστή. Το σεξ δεν συνεπάγεται και ερωτική σχέση για τον φιλελεύθερο Τοξότη που είναι υπέρμαχος της ανεξαρτησίας. Μετά από ένα καλό σεξ συνεχίζει κανονικά όλες του τις δραστηριότητες, σαν να μην είχε γίνει απολύτως τίποτα. Εύκολα μπορεί να ξεχάσει έναν ερωτικό παρτενέρ ή μια φλογερή σεξουαλική βραδιά που τον «εξίταρε». Επιλέγει να κάνει σεξ με άτομα που εκτός από σεξουαλική έλξη έχουν διεγείρει και το μυαλό του. Δεν τον νοιάζει τόσο η εξωτερική εμφάνιση, όσο η προσωπικότητα του ατόμου που θα κάνει σεξ και εκτός από εραστής ή ερωμένη θέλει να είναι και πολύ καλός φίλος!

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

ΖΩΔΙΑ & ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑΤαιριάζουν τα ζώδια σας για σχέση;
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.