Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ταύρος και Σεξ - Ερωτικές προτιμήσεις του Ταύρου

Ταύρος και σεξουαλική προτίμηση

Ο Ταύρος θέλει να φθάνει στην ερωτική κορύφωση «αργά και βασανιστικά». Όπως σε όλους τους τομείς της ζωής του, έτσι και στο σεξ θέλει να έχει το χρόνο του μέχρι να καταλήξει με έναν άνθρωπο στο κρεβάτι! Τον εξιτάρει όλο το ερωτικό παιχνίδι, μέχρι να αφεθεί ελεύθερα στα σεξουαλικά του ένστικτα. Εκεί που δίνει μεγάλη βαρύτητα είναι στα προκαταρκτικά παιχνίδια. Απολαμβάνει πολύ περισσότερο τα «ορεκτικά» (δηλαδή τα προκαταρκτικά), από ότι το «κυρίως πιάτο» (δηλαδή τη στιγμή της κορύφωσης). Ο άνδρας Ταύρος θέλει να βλέπει την παρτενέρ του με πολύ αισθησιακά δαντελωτά εσώρουχα. Και επειδή γι αυτόν ο έρωτας περνάει από το στομάχι, σίγουρα στο σεξ θα είναι πολύ πιο αποδοτικός, αν του έχεις ετοιμάσει πρώτα ένα ρομαντικό δείπνο! Η σεξουαλική λίμπιντος της γυναίκας Ταύρου αυξάνεται όταν ο άνδρας που έχει στο πλάι της έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα, με ερωτική μουσική, αρωματικά κεριά και ένα κρεβάτι στρωμένο με μεταξωτά σεντόνια ή ακόμα και με ροδοπέταλα! Το ερωτικό μασάζ με αιθέρια έλαια ξεσηκώνει τον ερωτισμό τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας Ταύρου.

Η ερωτική ταυτότητα του Ταύρου

Το one night stand δεν είναι μία από τις αγαπημένες ερωτικές συνήθειες του Ταύρου, αφού έχει αρκετά συντηρητικές ιδέες για τη ζωή του, αλλά και για το σεξ. Θεωρεί επιτυχημένο το σεξ με έναν άνθρωπο που τον ξέρει αρκετά καλά και έχει αποκτήσει κάποια οικειότητα. Μετράει πάντα οι ποιότητα και όχι η ποσότητα για εκείνον. Το σεξ με τον Ταύρο έχει πάντα διάρκεια! Μπορεί στο ξεκίνημα της γνωριμίας με έναν Ταύρο να σου δώσει την εντύπωση πως είναι πολύ αυστηρός, απόλυτος ή ακόμα και απόμακρος. Όταν όμως φτάσει η κατάλληλη «ερωτική» στιγμή θα διαπιστώσεις πως πρόκειται για έναν αισθησιακό ερωτικό σύντροφο, που έχει ως κύριο στόχο να δώσει και να πάρει απόλαυση. Σέβεται τις ανάγκες του συντρόφου του και είναι απόλυτα εχέμυθος! Στο σεξ με τον Ταύρο υπάρχει πάντα συναίσθημα και ρομαντισμός. Και αν με ένα ερωτικό ταίρι δεν τα βρει στο κρεβάτι, έχει όλη την υπομονή να κάνει προσπάθειες και να βρει τα «κουμπιά» του, για να τον... «εξιτάρει» ακόμα περισσότερο!

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

ΖΩΔΙΑ & ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑΤαιριάζουν τα ζώδια σας για σχέση;
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.