Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Παρθένος και Σεξ - Ερωτικές προτιμήσεις του Παρθένου

Παρθένος και σεξουαλική προτίμηση

Μπορεί ο Παρθένος να μην είναι ο ερωτικός «πύραυλος» του ζωδιακού, αλλά σίγουρα του αρέσει το καλό και ποιοτικό σεξ. Αυτό που προτιμά πιο πολύ απ’ όλα στο σεξ είναι ο παρτενέρ του να είναι φρεσκοπλυμένος και μυρωδάτος. Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι το Α και το Ω για τη σεξουαλική ζωή του Παρθένου. Τον διεγείρει ένα κορμί που είναι μυρωδάτο, αποτριχωμένο και απαλό σαν χάδι. Δεν του αρέσει να παρεκκλίνει από τις κλασικές σεξουαλικές στάσεις και δύσκολα αλλάζει τις αγαπημένες του ερωτικές συνήθειες. Του αρέσει να κάνει κριτική ακόμα και για τον τρόπο που κάνει σεξ το ταίρι του και δίνει πάντα τις κατευθύνσεις του. Του αρέσει να δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και αν κάτι δεν του αρέσει, δε διστάζει να αφήσει στη μέση ό,τι έχει ξεκινήσει, να ντυθεί και να αφήσει το ταίρι του στα κρύα του λουτρού! Και αν θέλεις να ξεσηκώσεις σεξουαλικά έναν Παρθένο και να τον «εξιτάρεις» αρκεί μόνο να παίξετε το... γιατρό και τη νοσοκόμα που είναι ένα ερωτικό παιχνίδι που τον φτιάχνει πολύ!

Η ερωτική ταυτότητα του Παρθένου

Το σεξ δεν είναι ένα παιχνιδάκι για τον τελειομανή Παρθένο, που είναι της άποψης πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Δυσκολεύεται να αφεθεί στις σεξουαλικές του ορμές και για να αφήσει στην άκρη τη λογική του θα πρέπει στο κρεβάτι να τηρούνται κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Καθαρά και ατσαλάκωτα σεντόνια, κατάλληλη ερωτική ατμόσφαιρα, έξυπνο χιούμορ και ένας ερωτικός σύντροφος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Δεν είναι ο εραστής ή η ερωμένη που θα εκτονώσει τις σεξουαλικές του/της ορμές για μία βραδιά και μόνο. Διακρίνεται από συντηρητισμό και σοβαρότητα και θέλει έναν σταθερό ερωτικό σύντροφο. Δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός στο σεξ, όμως οι προσεγμένες και στοχευμένες κινήσεις του εξασφαλίζουν 100% αύξηση της ερωτικής λίμπιντο! Μην παραξενευτείς αν μετά από μία ερωτική βραδιά σου γυρίσει την πλάτη και κοιμηθεί. Μετά από ένα καλό «κρεβάτι» ακολουθεί πάντα ένας ανανεωτικός ύπνος, γιατί ο ρομαντισμός δεν είναι και το ατού του !

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

ΖΩΔΙΑ & ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑΤαιριάζουν τα ζώδια σας για σχέση;
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.