Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ιχθύς και Σεξ - Ερωτικές προτιμήσεις του Ιχθύ

Ιχθύς και σεξουαλική προτίμηση

Μία ρομαντική βόλτα στην παραλία, κάτω από το φως των αστεριών είναι η ιδανική πρόταση αν θέλεις να αποπλανήσεις σεξουαλικά τον ρομαντικό και ευαίσθητο Ιχθύ. Του αρέσει πολύ το σεξ, εφόσον τηρούνται κάποιες συναισθηματικές προϋποθέσεις, που τον κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Στο σεξ του αρέσουν πολύ τα χάδια, τα φιλιά και όλες οι ζεστές στιγμές οικειότητας που του προσφέρουν συναισθηματική πληρότητα. Του αρέσει να κάνει σεξ σε ρομαντικά μέρη, με ερωτική μουσική, αναμμένα κεράκια και ερωτικές εξομολογήσεις. Προτιμά το τρυφερό σεξ, από ότι το παθιασμένο και τον ερεθίζει πολύ το πολύωρο «λεκτικό» παιχνίδι που γίνεται πριν καταλήξει στο κρεβάτι με το άτομο που ποθεί!

Η ερωτική ταυτότητα του Ιχθύ

Το σεξ είναι για τον Ιχθύ μία συναισθηματική επιβεβαίωση, μία στιγμή που ενώνεται σώμα και ψυχή με το άτομο που αγαπά και κάνει όνειρα! Δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά αν δεν τρέφει βαθιά συναισθήματα για το ταίρι του. Μπορεί στο ξεκίνημα μίας σεξουαλικής δραστηριότητας, ο Ιχθύς να είναι ντροπαλός, «μαζεμένος» και αρκετά συνεσταλμένος, αυτό όμως συμβαίνει μέχρι να «πάρει τον αέρα του». Όταν ξεπεράσει όλες τις αναστολές του γίνεται ένας ερωτικός σύντροφος γεμάτος τρυφερότητα, συναίσθημα και πλούσια ερωτική φαντασία! Αποφεύγει το σεξ της μιας βραδιάς ή οτιδήποτε δεν στηρίζεται στο συναίσθημα. Διαγράφει από τη ζωή του ανθρώπους που λειτουργούν στον έρωτα με χυδαιότητα. Θέλει πολύ λεπτούς χειρισμούς για να μπορέσει να ανοιχτεί σεξουαλικά. Διαθέτει όμως φαντασία, ρομαντισμό και έχει την ικανότητα να διεισδύει στην ψυχοσύνθεση του ερωτικού του παρτενέρ και να του προσφέρει την υπέρτατη ερωτική ικανοποίηση.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

ΖΩΔΙΑ & ΤΑΙΡΙΑΣΜΑΤΑΤαιριάζουν τα ζώδια σας για σχέση;
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.