Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ζυγός με Ζυγό

Όταν δύο Ζυγοί συναντιούνται αισθάνονται με την πρώτη ματιά ότι βρήκαν το άλλο τους μισό. Για να μπορέσει όμως η σχέση τους να έχει διάρκεια στο χρόνο, θα πρέπει και από τις δύο πλευρές να υπάρξουν θυσίες…

Ανήκετε στο ίδιο ζώδιο, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά κοινά στην προσωπικότητά σας, που σας βοηθούν να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έρθετε πολύ κοντά, όμως αρκετές στιγμές αυτή η ομοιότητα σας είναι και ο λόγος που προκύπτουν προβλήματα μεταξύ σας.

Λίγα λόγια για την προσωπικότητά σας …

Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού φανερώνει ότι διαθέτετε και οι δύο μία ήρεμη και καλοπροαίρετη προσωπικότητα και ότι η βαθύτερη ανάγκη και των δύο σας είναι η συντροφικότητα. Επιθυμείτε να έχετε στο πλάι σας ένα ταίρι με το οποίο θα μοιράζεστε όμορφες στιγμές, γεμάτες τρυφερότητα, ρομαντισμό και αρμονία! Δεν αντέχετε την μοναξιά και μπορείτε να συμβιβαστείτε προκειμένου να μην μείνετε μόνοι.  Λατρεύετε την κοινωνική ζωή, την πολυτέλεια, τις ανέσεις αλλά και την τέχνη. Διαθέτετε καλλιτεχνικά ταλέντα αλλά και εξαίρετο γούστο και πάντα σας αρέσει να κάνετε όμορφες επιλογές αλλά και να δίνεται την προσωπική σας πινελιά σε κάθε τι που υπάρχει γύρω σας.  Ακόμα και στην επιλογή του ερωτικού σας συντρόφου, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην φυσιογνωμία, στο στυλ, στην ομορφιά και είναι απαραίτητο για εσάς να νιώθετε έλξη για την εξωτερική του εμφάνιση. Για να είστε ευτυχισμένοι σε μία σχέση θα πρέπει να μπορείτε με το ταίρι σας να έχετε κοινά γούστα, κοινά χόμπι και να μπορείτε να διασκεδάζετε με τον ίδιο τρόπο. Δεν αντέχετε τις πιέσεις αλλά ούτε την καταπίεση σε μία σχέση, αναζητάτε την όασή σας, που θα σας γαληνεύει … Σίγουρα η αναποφασιστικότητα, τα διλήμματα, τα μπλοκαρίσματα αλλά και η επιπόλαιη στάση σας, είναι τα μελανά σημεία της προσωπικότητάς σας που σας φέρνουν σε μπελάδες, όχι μόνο στα αισθηματικά σας, αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας… Φροντίζετε  όμως,  πάντα με χαμόγελο και την καλοπροαίρετη διάθεσή σας να αντιμετωπίζετε ακόμα και τα μεγαλύτερα προβλήματα της ζωής σας με αισιόδοξη στάση!

 

Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία τόσο για την ανάπτυξη της σχέσης σας, όσο και για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας. 

  •          Διαθέτετε κοινά γούστα , διασκεδάζετε με τον ίδιο τρόπο και μπορείτε να συμβαδίσετε, χωρίς να αναγκαστείτε να κάνετε υποχωρήσεις.
  •          Λατρεύετε και οι δύο την κοινωνική ζωή, την καλοπέραση και τις ανέσεις, η σχέση σας λοιπόν σας βοηθά να περνάτε καλά!
  •          Δεν πιέζετε ο ένας τον άλλον με απαιτήσεις, ζήλιες και κτητικότητα, ζείτε το σήμερα όσο καλύτερα μπορείτε, χωρίς να σκεφτόσαστε τι σας φέρνει το μέλλον.
  •          Τις στιγμές που προκύπτουν διαφωνίες και καβγάδες το ζητούμενο και των δύο είναι να βρείτε μία κοινή λύση, υποχωρείτε και φροντίζετε να ανακτήσετε γρήγορα την ισορροπία ανάμεσά σας!
  •          Στο πρόσωπο του συντρόφου σας καθρεφτίζεται μία πτυχή του εαυτού σας που δεν είχατε ανακαλύψει και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κατανοήσετε ακόμα καλύτερα τον τρόπο που λειτουργείτε και τι πρέπει να αλλάξετε στην συμπεριφορά σας!

 

Τα προβλήματα που προκύπτουν στη σχέση σας είναι τα ακόλουθα:

  •          Η σχέση σας προχωρά σε πολύ αργούς ρυθμούς γιατί κανένας από τους δύο δεν διαθέτει μία δυναμική και αποφασιστική προσωπικότητα. Τις στιγμές που επιθυμείτε και οι δύο κάποιων να αναλάβει την ευθύνη της επιλογής για να πάτε ένα βήμα παρακάτω, τότε το βάζετε στα πόδια και οι δύο …
  •          Τα διλήμματα και οι διχασμοί φτάνουν τη σχέση σας αρκετές στιγμές σε αδιέξοδο!
  •          Ακόμα και αν διαπιστώσετε ότι η σχέση σας έχει προβλήματα, δεν προσπαθείτε με δραστικότητα να βρείτε λύση, κουκουλώνεται τα θέματα που προκύπτουν και εγκλωβίζεστε σε μία κατάσταση που στην ουσία δεν σας καλύπτει!

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.