Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ζώδια και Ταιριάσματα - Ζυγός με Υδροχόο

Το στοιχείο των ζωδίων σας είναι και των δύο ο αέρας, που σημαίνει ότι παρόλο που μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις και επιθυμίες  εκφράζεστε με τον ίδιο τρόπο! Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική στη σχέση σας…


Ο Ήλιος την ημέρα της γέννησής σου ήταν στο ζώδιο του Ζυγού  και αυτό φανερώνει ότι διαθέτεις  μία γλυκιά και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είσαι ένα άτομο συντροφικό, υποχωρητικό και καλόβολο. Δεν σου αρέσει η μοναξιά γι’ αυτό και προσπαθείς πολύ για να διατηρεί ένα αρμονικό κλίμα στις σχέσεις σου.  Προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε συνθήκη και σου αρέσουν πολύ οι αλλαγές και η ανανέωση.  Είσαι λάτρης του ωραίου, θέλεις να διατηρείς μία καλή εμφάνιση και σου αρέσει να απολαμβάνεις την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Είσαι άτομο κοινωνικό, πρόσχαρο και πιάνεις εύκολα φιλίες.   «Σκλαβώνεις»  τους γύρω σου, με την διπλωματία που σε διακρίνει και σε  θαυμάζουν  για τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα. Είσαι ο άνθρωπος που θα παραδεχτείς τα λάθη σου και θα προσπαθήσεις επί της ουσίας να τα διορθώσεις. Ωστόσο η αναποφασιστικότητα αλλά και η αναβλητικότητα είναι τα «μελανά» σημεία της προσωπικότητάς σου, που όσο και να προσπαθήσεις να τα διορθώσεις δεν θα τα καταφέρεις.


Ο σύντροφός σου έχει τον Ήλιο του στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτό σημαίνει ότι είναι ένας επαναστατικός άνθρωπος, με πρωτοπόρο πνεύμα και φιλελεύθερη φύση! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, όμως γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί δεν μπορεί να αποχωριστεί την ελευθερία του και τον τρομάζουν οι πιεστικές δεσμεύσεις.  Είναι ευφυής, εφευρετικός, ανθρωπιστής και πολύ πιστός στα ιδανικά και στις αξίες του. Συχνά μπερδεύει τον έρωτα με  την φιλία και διατηρεί πάντα έναν μεγάλο κύκλο θαυμαστών, γιατί με την εξωστρέφειά του γίνεται αγαπητός και περιζήτητος. Τον έλκουν ερωτικά οι δύσκολες περιπτώσεις και συνήθως θέλει να έχει στο πλευρό του ένα άτομο το οποίο έχει πολλές σημαντικές διαφορές από εκείνον.  Αδιαφορεί για ηλικιακά, χιλιομετρικά  χάσματα, ίσα – ίσα που του αρέσει να τα γκρεμίζει προκειμένου να απολαύσει τον έρωτά του! Είναι πρόκληση για τον Υδροχόο να έχει σχέση με ένα άτομο που τους χωρίζει ηλικιακή ή χιλιομετρική απόσταση ή έχουν διαφορετική κουλτούρα, ενδιαφέροντα ή κοινωνικό στάτους!  Ο Υδροχόος είναι ένας προοδευτικός αλλά και εκκεντρικός άνθρωπος, όμως όταν αγαπήσει, τότε τα συναισθήματά του θα έχουν διάρκεια για πάντα!


Μαζί μπορείτε να απολαμβάνεται πολύωρες συζητήσεις, χωρίς να έχετε το φόβο ή τον δισταγμό ότι θα υπάρξουν διαφωνίες. Ακόμα και όταν έχετε διαφορετικές απόψεις, μπορείτε να βρίσκεται κοινά σημεία ταύτισης και ο ένας παίρνει ιδέες από τον άλλον. Και στους δυο σας, σας αρέσει η κοινωνική ζωή, θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και είστε πολύ αγαπητοί στον κύκλο σας. Μέσα από αυτή τη σχέση θα επεκτείνετε ακόμα τον κοινωνικό σας κύκλο και θα αποκτήσετε κοινές παρέες. Εσύ φίλε μου Ζυγέ, έχεις τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο να ηρεμείς και να εξισορροπείς τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Υδροχόο, ο οποίος είναι φανερό ότι δεν μπορεί να σου χαλά χατίρι.  Παράλληλα εσύ από την πλευρά σου θαυμάζεις την προσωπικότητα του Υδροχόου, που είναι ένας άνθρωπος με καινοτόμες ιδέες και ευχάριστη διάθεση που σε κάνει πάντα να βλέπεις τα πράγματα γύρω σου από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία!  Στο πλάι του θα μπορέσεις να ξεδιπλώσεις στοιχεία της προσωπικότητάς σου που δεν είχες μέχρι τώρα ανακαλύψει και οι στιγμές που θα ζήσεις μαζί του θα είναι γεμάτες ρίσκο και αυτό είναι κάτι που θα σε συναρπάσει! Τα περιθώρια ελευθερίας και αυτοέκφρασης που αφήνει ο ένας στον άλλον είναι ο μεγάλος συνδετικός κρίκος, που σας ενώνει!


Το σημείο που πρέπει να δείξετε και οι δύο προσοχή είναι στην εκρηκτικότητα του Υδροχόου, που πολλές φορές θα σε αποσυντονίζει και θα σου δημιουργεί την ανασφάλεια.

 

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Ζυγός;

Με ποιά ζωδια ταιριάζει ο Υδροχόος;

ΕΡΩΤΙΚΗ ΛΙΛΙΘ - Η ΚΡΥΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ

Κατέκτησε την ερωτική επιτυχία γνωρίζντας όλα τα μυστικά για το ερωτικό σου κάρμα!

Love TestΤαιριάζουν τα ονόματα σας;

Κάνε το τεστ του έρωτα και μάθε αν ταιριάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!


Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.